Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deset u pola (2021) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
KrazyM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 233 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2021 u 17:00 |
Slažem se sa recenzentom, mada Little Italy nisam gledao ali negdje imam plakat filma iz nekog razloga. Film je baš feel-good sa načinom zafrkancije između likova kojeg možeš čuti i u vlastitom društvu. Predlažem da dođete u kino na film siti jer nakon što ga odgledate, samo ćete htjeti okusiti ćevape. I glazba je baš dobra, pogotovo instrumental koji se može čuti i u traileru. Preporuka za ugodnih sat i pol gledanja filma. I ćevape nakon njega, naravno.
|
|
![]() |
|
s.t.a.l.k.e.r. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 08.Prosinac/Dec.2019 Status: Offline Points: -2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Totalni promašaj .... humor za malu djecu.....
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 145 |
kadetoni je uradio titl ZOOS 👏
|
|
![]() |
|
osman2510 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor, BiH Status: Offline Points: 2057 |
Ne znam, ljudi, ali meni se svideo.
Jedna od poruka ovog "lokalnog" filma, je zapravo ta zatucanost, odnosno taj Sarajevski šarm, kako Lana kaže, glavnih i sporednih protagonista filma. To je zapravo miks, mješavina, kako starosedioca, uglednih begovskih porodica, poput Izeta, perifernih, poput Enesa i "došla" i "seljaka", poput "Avdinog oca" ili onog nagluvog u kolicima pored njega, ali i onih "mafijaša i profitera", koji svi nisu ni svesni, koliko su, a svaki na svoj jedinstveni način, zatucani i ne znaju ni sami, ni ko su, ni šta su, ni šta rade, a ni šta govore. Ali, to ih ne sprečava da svi žive zajedno i "da su svi u svom filmu", a svi se jako dobro poznaju i sastaju u kafani "kod Jasima", očajno loše prikrivajući, svako svoj jedinstveni šarm. Od mene, 7,5/10. U svakom sličaju, vredi pogledati. P.S. Pored ćevapa, pica je iz pekare Kovači, kod Mahira! Dobar tek!
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |