Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deadpool 2 (2018) |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vrhunska zabava! Za razliku od Danilo-Naissusa, mene je film oduševio! 10/10
|
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor, BiH Status: Offline Points: 2085 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Auu, Danilo, što ocrnu film!
Mora da si već bio nadrkan pre nego si počeo gledati. Nisam još gled'o, ali imam svakako nameru, toliko bar zaslužuje, zbog I dela, naravno. Nego, jel' ovaj Web snimak TS ili je dobar HD? |
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
Black Panther
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 07.Rujan/Sep.2017 Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ни мени се није свидео. Некако је превише свега, али не даје ништа. На силу форице, прозивке других хероја (овде ми се једино свидело на крају са GL)... Требало је бити суптилније. Оцена 6/10.
|
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor, BiH Status: Offline Points: 2085 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Iskreno, ne znam šta su ovde neki gledali i očekivali, ali meni se film svidio, ako ne više, onda barem jednako kao i prvi dio. Pogotovo me čudi od Danila da je očekivao neku radnju. Bit filma i jesta da nema nikakve ozbiljne radnje. Ona je čisto kao neki okvir, star i okrnjen, kojeg svakako treba mjenjati. To je Deadpool, antiheroj koji nema nimalo tabua i ide iz najdulje krajnosti u još dublju. Kao što ga Dopinder zove DP, što je skraćeno za duplu penetraciju. Da, moglo je malo suptilnije u neki stvarima, ali u filmu ima toliko i suptilni i nesuptilnih referci da se ne mogu pohvatati bez nekoliko gledanja, a da o tzv. easter eggs da i ne govorim. Pogotovo za poznavaoce stripova, o čemu blago rečeno nemam pojma. Kakogod, film je kao i prvi, prije svega zabavan, žešća zajebancija, i to veoma dobro smišljena i sprovedena, s mnogo camea, zanimljive akcije, efekata, u moru svakakvog smeća od filmova ovo je pravo osvježenje. Ovog puta su se i više potrošili, a što je vemao dobro iskorišteno i narvno, isplatilo im se. Da ne duljim, preopruka je u svakom slučaju gledati, ne očekivati ništa, a dobiti i više nego dosta, što zaslužuje sigurno mojih 9/10. pozz
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 53935 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dakle, superherojska sprdačina bez pardona. Ko očekuje nešto drugo, bolje da pogleda neki drugi film. Ažurirao Hogar Strašni - 10.Kolovoz/Aug.2018 u 14:55 |
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1277 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Haha, ista glupost kao i prvi deo, ali Dedpul je to. Prvi film mi se i nije nešto dopao , ali je ovaj film je ok. Likovi u ovom filmu su dovoljno ludi kao Dedpul tako ima i malo zabavnih scena. Najviše razočarao Brolin jer je katastrofalno odglumio svoj lik (Cable) dok je klinac Julian Dennison (Firefist) odlično odglumio svoju ulogu, Nije loše, ali uvek može bolje,ocena 6,5/10
|
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14914 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
ona scena gdje ispravlja vremensku liniju i ubija samog sebe kad je dobio scenarij za zelenu lampicu, ispravlja sve loše u ovom filmu Svatko tko se zajebo i gledao green lantern će to znati cijeniti
|
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 457 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dobro jedino za ubit vrijeme.4/10.
|
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
+ 4 (u ime moje familije DP je rekao "Samo s najboljim drugom možeš ubijati pedofile." Isto važi i za ovaj film.
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 53935 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
manganoid
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 12.Studeni/Nov.2017 Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prilično razočarenje. Naravno, teško bi bilo ponoviti originalnost prvog dela (niti smo to očekivali, ali smo se ipak nadali barem malo više razrađenoj priči) Oh welll...
|
|
Manga manga manga manga SFFffffffff
|
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 301 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne zelim ni jedan komentar izreci,ali zaista.
|
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 122 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Slazem se , sta reci
|
|
inge666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 08.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Gledala jučer, nestalo mi azijskih, nije loš film ima smijeha, ali ništa novo.
|
|
VladBetMi71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Izgledao sam priv 15 minuta i onda sam isklucio.Ne vredi da se trosi uzalud vreme za gledanje.
|
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
prvi dio odličan..drugi dio jedva pogledao kroz dva puta uzas nije im trebao nastavak...
|
|
chiba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 24.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 145 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Drugi deo mi je bolji od prvog.
|
|
Ordinary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 21.Kolovoz/Aug.2016 Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(2)
|
Opet sam se zajebo i nisam procitao ovde komentare pre skidanja filma, uspeo sam da doguram do polovine i iskljucio, koje je ovo sranje , kako im samo podje za rukom da upropaste nastavke, a o ovom trendu spajanja 150 razlicitih strip junaka u jedan film mi vise skace po zivcima. |
|
Normal's Overrated
|
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2627 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Vidim da se ovde provlači teorija kako je prvi deo bio odličan ali je eto, drugi pokvario utisak. A prava istina je da je ovo tipičan holivudski proizvod (i prvi i drugi deo) namenjen prosečnom (retardiranom) američkom konzumentu ovakvog treša.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Prvi deo je bar imao neku priču, nit, redosled, hronologiju,... i kakav takav kraj. A drugi je jedna isforsirana, silovana, komercijalna, bespotrebna priča, totalni promašaj... I MekGruber je izgubio celu ekipu ali je bilo smehotresno gledati. I u pravu si, svi koji uporede ova dva dela biće iznenađeni ogromnom razlikom u kvalitetu. Naravno, biće i onih kojima se DP2 svideo. Možda i više nego prvi. Svako ima svoj lični stav. Respekt. |
|
Odgovori | Stranica <123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |