Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deadpool 2 (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deadpool 2 (2018)

Deadpool 2

Deadpool 2 (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Deadpool 2

Godina:

2018

Žanr:

komedija, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

119 min

Režija:

David Leitch

Scenarij:

Ryan Reynolds
, Rob Liefeld
, Rhett Reese
, Paul Wernick
, Fabian Nicieza

Glavne uloge:

Josh Brolin
  >  Cable
Josh Brolin
  >  Nathan Summers
Ryan Reynolds
  >  Deadpool
Ryan Reynolds
  >  Wade
Randal Reeder
  >  Buck
Leslie Uggams
  >  Blind Al
Morena Baccarin
  >  Vanessa
Lewis Tan
  >  Shatterstar
Stefan Kapicic
  >  Colossus
Thayr Harris
  >  Sergei Valishnikov
T.J. Miller
  >  Weasel
Rob Delaney
  >  Peter
Shioli Kutsuna
  >  Yukio
Andréa Vawda
  >  News anchor
Karan Soni
  >  Dopinder
Nikolai Witschl
  >  Head Orderly Frye
Zazie Beetz
  >  Domino
Hunter Dillon
  >  Branding Boy
Brianna Hildebrand
  >  Negasonic Teenage Warhead

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2018 u 15:03
Vrhunska zabava! Za razliku od Danilo-Naissusa, mene je film oduševio! 10/10
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2018 u 15:47
Auu, Danilo, što ocrnu film!
Mora da si već bio nadrkan pre nego si počeo gledati.
Nisam još gled'o, ali imam svakako nameru,
toliko bar zaslužuje, zbog I dela, naravno.
Nego, jel' ovaj Web snimak TS ili je dobar HD?

لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
Black Panther View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Panther Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2018 u 21:43
Ни мени се није свидео. Некако је превише свега, али не даје ништа. На силу форице, прозивке других хероја (овде ми се једино свидело на крају са GL)... Требало је бити суптилније.
Оцена 6/10.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2018 u 10:17
Iskreno, ne znam šta su ovde neki gledali i očekivali, ali meni se film svidio, ako ne više, onda barem jednako kao i prvi dio. Pogotovo me čudi od Danila da je očekivao neku radnju. Bit filma i jesta da nema nikakve ozbiljne radnje. Ona je čisto kao neki okvir, star i okrnjen, kojeg svakako treba mjenjati. To je Deadpool, antiheroj koji nema nimalo tabua i ide iz najdulje krajnosti u još dublju.  Kao što ga Dopinder zove DP, što je skraćeno za duplu penetraciju. Da, moglo je malo suptilnije u neki stvarima, ali u filmu ima toliko i suptilni i nesuptilnih referci da se ne mogu pohvatati bez nekoliko gledanja, a da o tzv. easter eggs da i ne govorim. Pogotovo za poznavaoce stripova, o čemu blago rečeno nemam pojma. Kakogod, film je kao i prvi, prije svega zabavan, žešća zajebancija, i to veoma dobro smišljena i sprovedena, s mnogo camea, zanimljive akcije, efekata, u moru svakakvog smeća od filmova ovo je pravo osvježenje. Ovog puta su se i više potrošili, a što je vemao dobro iskorišteno i narvno, isplatilo im se. Da ne duljim, preopruka je u svakom slučaju gledati, ne očekivati ništa, a dobiti i više nego dosta, što zaslužuje sigurno mojih 9/10. pozz
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2018 u 14:21
Originalno postovano od strane osman2510 osman2510 piše:

Iskreno, ne znam šta su ovde neki gledali i očekivali, ali meni se film svidio
+1. Ne znam šta su ljudi očekivali od ovoga. Dedpul je satiričan lik bez ikakvih ograničenja. Suptilnost ovde nije nikada ni razmatrana. Štaviše, filmski Dedpul je još i dobar po tom pitanju u odnosu na onog iz stripa. Film je totalna sprdnja na račun superheroja i ne znam šta je iko više od toga očekivao. Pogotovo zato što je ovo drugi deo. Ništa drugačiji nije prvi film i čemu onda traženje nečeg različitog? Meni je draži prvi, ali je i ovaj bio sasvim dobar. Sit sam se ismejao gledajući ga, čak mi je i radnja malo detaljnije odrađena nego u prošlom filmu.
Dakle, superherojska sprdačina bez pardona. Ko očekuje nešto drugo, bolje da pogleda neki drugi film.

Ažurirao Hogar Strašni - 10.Kolovoz/Aug.2018 u 14:55
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 12:05
Haha, ista glupost kao i prvi deo, ali Dedpul je to. Prvi film mi se i nije nešto dopao , ali je ovaj film je ok. Likovi u ovom filmu su dovoljno ludi kao Dedpul tako ima i malo zabavnih scena. Najviše razočarao Brolin jer je katastrofalno odglumio svoj lik (Cable) dok je klinac Julian Dennison (Firefist) odlično odglumio svoju ulogu, Nije loše, ali uvek može bolje,ocena 6,5/10
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 12:22
ona scena gdje ispravlja vremensku liniju i ubija samog sebe kad je dobio scenarij za zelenu lampicu, ispravlja sve loše u ovom filmuLOLLOL Svatko tko se zajebo i gledao green lantern će to znati cijenitiLOL
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 12:22
Dobro jedino za ubit vrijeme.4/10.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 12:24
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Sit sam se ismejao gledajući ga, čak mi je i radnja malo detaljnije odrađena nego u prošlom filmu.
Dakle, superherojska sprdačina bez pardona. Ko očekuje nešto drugo, bolje da pogleda neki drugi film.

+ 4 (u ime moje familijeLOL
DP je rekao "Samo s najboljim drugom možeš ubijati pedofile." LOLLOLLOL  Isto važi i za ovaj film. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 12:50
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

ona scena gdje ispravlja vremensku liniju i ubija samog sebe kad je dobio scenarij za zelenu lampicu, ispravlja sve loše u ovom filmuLOLLOL Svatko tko se zajebo i gledao green lantern će to znati cijenitiLOL
Ne podsećaj. Dovoljno je teško potisnuti taj film iz pamćenja i ovako. LOLLOLLOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
manganoid View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manganoid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 12:58
Prilično razočarenje. Naravno, teško bi bilo ponoviti originalnost prvog dela (niti smo to očekivali, ali smo se ipak nadali barem malo više razrađenoj priči) Oh welll...
Manga manga manga manga SFFffffffff
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2018 u 20:49
Ne zelim ni jedan komentar izreci,ali zaista.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2018 u 23:44
Slazem se , sta reci
Na vrh
inge666 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj inge666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 01:22
Gledala jučer, nestalo mi azijskih, nije loš film ima smijeha, ali ništa novo.
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 22:56
Izgledao sam priv 15 minuta i onda sam isklucio.Ne vredi da se trosi uzalud vreme za gledanje.
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2018 u 11:04
prvi dio odličan..drugi dio jedva pogledao kroz dva puta uzas nije im trebao nastavak...
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 15:22
Drugi deo mi je bolji od prvog.
Na vrh
Ordinary View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Ordinary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 19:30
Opet sam se zajebo i nisam procitao ovde komentare pre skidanja filma, uspeo sam da doguram do polovine i iskljucio, koje je ovo sranje , kako im samo podje za rukom da upropaste nastavke, a o ovom trendu spajanja 150 razlicitih strip junaka u jedan film mi vise skace po zivcima.

Normal's Overrated
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 09:38
Vidim da se ovde provlači teorija kako je prvi deo bio odličan ali je eto, drugi pokvario utisak. LOL A prava istina je da je ovo tipičan holivudski proizvod (i prvi i drugi deo) namenjen prosečnom (retardiranom) američkom konzumentu ovakvog treša. Dead
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 12:45
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Vidim da se ovde provlači teorija kako je prvi deo bio odličan ali je eto, drugi pokvario utisak. lol A prava istina je da je ovo tipičan holivudski proizvod (i prvi i drugi deo) namenjen prosečnom (retardiranom) američkom konzumentu ovakvog treša. dead

Prvi deo je bar imao neku priču, nit, redosled, hronologiju,... i kakav takav kraj.
A drugi je jedna isforsirana, silovana, komercijalna, bespotrebna priča, totalni promašaj... I MekGruber je izgubio celu ekipu ali je bilo smehotresno gledati.
I u pravu si, svi koji uporede ova dva dela biće iznenađeni ogromnom razlikom u kvalitetu.
Naravno, biće i onih kojima se DP2 svideo. Možda i više nego prvi. Svako ima svoj lični stav. Respekt.    

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.