Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Čuvari formule (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Vilin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2023 u 21:32 |
Bjelogrlić me kao glumac nikada nije naročito impresionirao, ali zna da napravi dobar film. Odlična produkcija, interesantno ispričana priča, napravljena sjajna atmosfera koja budi osećaje, odlična gluma .... Sve u svemu velika preporuka.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1779 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bjelogrdić rules!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dimeski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 23.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 2 |
Dobar :)
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 684 |
Manite se ljudi ovoga i bolje reprizirajte seriju Cernobil.
|
|
![]() |
|
dzabaludin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 15.Svibanj/May.2006 Status: Offline Points: 46 |
Kao i svaki film/seriju koji režira i ovaj je dosadan,
spor i umotan u melodramatičnu patetiku. Ili možda u patetičnu melodramatiku? Ne znam, ali nema veze. Bjelogrlićeva režija je uvijek crno-bijela. Ili sve šljašti od ljepote ili je sve crno, nigdje realnosti, koja je u stvari neka nijansa sive. I tako je u svemu, od radnje do glume. Baš mi ne leži kao režiser, za razliku od glumca, koji mi je mnogo bolji. Ali šta je, tu je, izgleda da zna čiji šlic je najvažnije povući pa se pare slijevaju. |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1779 |
Bjelogrdić pod hitno da se mane masonerije i istorije, da snimi nešto što do sada niko snimio nije, ovo je ne dosadno, već ništa.
Baš turobna tema, gluma neupečatljiva, sve je loše, ne bih ga preporučio ni neprijatelju da gleda. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |