Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Caddo Lake (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Caddo Lake (2024)

Caddo Lake

Caddo Lake (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Caddo Lake

Godina:

2024

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

99 min

Režija:

Celine Held
, Logan George

Scenarij:

Celine Held
, Logan George

Glavne uloge:

Lance E. Nichols
  >  Doctor Mitchell
Greysen Conley
  >  Cavin
A.C. Cooper
  >  Deputy Jones
David Maldonado
  >  Sheriff Mark Taylor
Jody Sellers
  >  Sheriff Deputy
Jules Hilillo Fernandez
  >  Claire
Zedrick Tinsley
  >  Zed
Jennifer Sellers
  >  Female EMT
Nina Leon
  >  Doctor Martha
Larry S. White II
  >  Game Warden
Kim Baptiste
  >  Church Lady Bev

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Caddo Lake (2024)
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2024 u 15:21
Ja sam osobno upalio film da apsolutno ništa nisam ni pročitao od teme filma do gledanja trailera, samo sam poslušao jednu recenziju koja je jako okolno komentirala film u par minuta, fala bogu, tip razmišlja kod davanja recenzija. Privuklo me što je rekao da je bilo uzbudljivo i da ga je film iznenadio, te da je "slijep" ušao u gledanje filma.

Dobar film, iako je evidentno inspiracija ovoga filma primarno iz jedne jako popularne serije koju nesmijem navesti jer bi to bio veliki spoil. Mogu samo reć da je meni ta serija jako draga, te da mi je samim time ovaj film bio isto drag, iako samo saznanje da je mlađi brat te serije me u jednu ruku obradovalo, jer me podsjetilo na to, a u drugu blago kao razočaralo. Prelomi se na pola filma to saznanje koje daje apsolutno novu dimenziju filmu, a krucijalna stvar za naglasiti je da je ovaj film također i žanrovski SF, osim što je kriminalistička drama. Gluma jako dobra, montaža, zvuk jako dobri. Sve skupa od mene plus.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2024 u 16:12
Znam što se događa, htio si reći da je film Black Mirror 2.
Evil Smile

Šalu na stranu, pogledat ću film, po sinopsisu su u pitanju masovni nestanci u trilerskom ruhu, a to me zanima itekako ako je odrađeno kako treba.

Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2024 u 17:11
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Znam što se događa, htio si reći da je film Black Mirror 2.
evil smile

Šalu na stranu, pogledat ću film, po sinopsisu su u pitanju masovni nestanci u trilerskom ruhu, a to me zanima itekako ako je odrađeno kako treba.

Hahaha ti i Black mirror "better love story than a Twilight".

Da nadodam da oni ljudi koji nisu gledali tu seriju, a sigurno mnogi i nisu bi mogli biti ugodnije iznenađeni, možda čak neki i oduševljeni, iako dakako neke će možda i razočarati, sve ovisi je li im to nešto njihov đir.

Prva polovica filma će za neke biti možda malo sporija, iako to tako ugl bude u krimi dramama, gradacija, upoznavanje likova, obitelji. Doza misterije je prisutna, radnja se odvija u malom ruralnom mjestu pokraj jezera, inače "Caddo Lake" je jedino jezero u državi Teksas. Oko polovice film uhvati drugačiji tempo i do kraja je pun dinamike i pitanja i odgovora.

Svakako preporučam ništa ne čitati, ni ne gledati - osim sinopsisa, jer evo kad sam pogledao film, bacio sam oko na imdb i već prvi istaknuti komentar ima grozan spoil. Netko to ne smatra spoilom, meni kao "slijepom" gledatelju bi to saznanje prije gledanja filma pokvarilo ugođaj sigurno.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2024 u 14:47
Jeste  ideja poznate serije, ali i nekih prethodnih filmova , kombinuju. Trejler daje nagoveštaj samo pri kraju i to kratko preko svetla.

Porodična drama koja je realzovana na specifičan način dakle preko `naučne `fantastike moram to napisati pod navodnici,a , i poruka koja se šalje na kraju filma , pa to je to.

Malo je komplikovano spakovati u film za porodicu, neke stvari su nedosledne ipak je ..., neke su nedorečene ali mi to nije smetalo, neke su tu samo da popune radnju nemaju značaja, a određene stvaraju misteriju,

Meni ni taj deo do čamca hajde da tako kažem nije spor, posle je brz, da dobija i na tempu i dinamici.i super mi je  Gluma mi je dobra.

Ako ne počnem da razmišljam, iako su neke stvari moguće, tj. ne protive se zakonima fizike ,  i te neke stavri koje se kose sa... meni se ovo svidelo.

Ažurirao AlexDeLarge - 13.Listopad/Oct.2024 u 15:09
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2024 u 19:39
Odlican film,meni se svideo tempo filma . Gluma odlicna ,ma bas iznenadjenje,iskreno ne bih ga nikada pogledao da nije Sasa dao svoj komentar. Zato mu se zahvaljujem na preporuci duho nisam gledao ovakav film i bas mi prijao. Samo ne mogu bas da pohvatam o kojoj seriji pricate ,vrv sam je gledao ali ne mogu da povezem. Alex ako znas pusti mi u licnim porukama,bas me zanima.
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2024 u 23:21
Nije mi se svideo dije
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2024 u 20:34
Dobar je film. Drži pažnju maksimalno. Gluma odlična.
Na vrh
lovro-klobucar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lovro-klobucar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2024 u 04:05
A kad je IgaBiva ikad bio oduševljen nekim filmom? Razumije se u filmove kao marica u krivi...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2024 u 16:36
Imam uplanu da gledam ovaj film ) pitao sam prevodioca na pm da li je film realan ili ne kako bih znao da li da ga gledam sa svojim ukucanima ako je realan a ukoliko nije e onda je samo za mene i kad sam procjitao o portalima i sl., znao sam da ga onda trebam svrtati u kategoriju za mene )
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2024 u 19:54
This could never be Dark!
Na vrh
BianconeriDiBelgrado View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BianconeriDiBelgrado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2024 u 04:22
Odličan je film, gledajte ga obavezno! Priča, gluma, sve je top i nije predvidivo kao što su nas navikli holivudski filmovi.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2024 u 22:02
Film se zakačio na vagon netfliksove uspješnice koju je htio pojednostavniti za američku publiku.
Nisam znao da će radnja otići u tome smjeru, očekivao sam triler, a dobio dramu o međuljudskim odnosima narušenima određenim fenomenom zbog kojega ljudi "nestaju".

Nije to tako ni loše sve skupa ispalo, neću sad secirati iritantnost neuvjerljivosti određenih situacija jer ipak sve na kraju sjedne na svoje mjesto.

Međutim, opet, po ko zna koji put, isti scenaristički promašaj koji kao da govori publici: glupi ste pa ćemo vam crtati.
Evo o čemu pričam, iz titlova:

54
00:05:50,925 --> 00:05:53,656
Mama mi je. Smem da se svađam s njom.

61
00:06:06,566 --> 00:06:08,711
Eli, ona ti je mama!

Oni kojima (još uvijek) ne ide na živce isticanje rodbinskih odnosa na ovakav način kao da nemaju mozga, slobodno pogledajte, očekujte pristojnu dramu.
Ostali, preskočiti.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2024 u 02:33
Veoma prijatno iznenadjenje.Ne smeta sto je ideja vec vidjena.Hvala na prevodu
Na vrh
zoris View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 22:10
Zanimljiv koncept.Malo tezak.3/5

Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2024 u 13:38
Ona je zapravo njegov stic, a on njena mačka u babinom ruhu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.