Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bring Her Back (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bring Her Back (2025)

Bring Her Back

Bring Her Back (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

misterij, horor

Trajanje:

104 min

Režija:

Danny Philippou
, Michael Philippou

Scenarij:

Danny Philippou
, Bill Hinzman

Glavne uloge:

Sally-Anne Upton
  >  Wendy
Keith Warrior
  >  Funeral Guest
Sally Hawkins
  >  Laura
Kathryn Adams
  >  Anna
Mischa Heywood
  >  Cathy
Nicola Tiele
  >  Berta
Frances Cassar
  >  Katrina
Stephen Phillips
  >  Phil
Asha O'Connell
  >  Naomi
Jonah Wren Phillips
  >  Oliver
Sora Wong
  >  Piper
Amya Mollison
  >  Samantha
Ryan Linton Brown
  >  Kimmy
Brendan Bacon
  >  Anton
Brian Godfrey
  >  Ivan
Olga Miller
  >  Macia
Billy Barratt
  >  Andy

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bring Her Back (2025)
    Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 10:01
Meni je ok film.

Drama i horor, rekao bih . 

Sprema se i Talk to Me 2 pa me tu interesuju određene stvari, pošto je kako kažu autori smešteno u `isti svet`.

Gluma mi je dobra, atmosfera ok, lepo snimljen.

Vidi se da su inspiracije crpeli i iz nekih drugih ostvarenja, nije mi smetalo, mada mogli su i da smisle nešto novo.

Ok tematika tuga, bol, šta nam sve pada na pamet (stara ideja kroz istoriju, pa u različitim vidovima uvek aktuelna u razlićitim zajednicima i podnebljima) i dokle sve to vodi. 

Nasilje, traume i udomiteljske porodice, nije na odmet ponavljati. 

Ima određenih stvari koje nisu objašnjene, dale bi bolju sliku za stanje uma, druge simbolika i oko ... pa i nije , nije mi smetalo što nije objašnjeno u celini jer je akcenat ipak na drugim stvarima.

Neke druge stvari pa možemo da pretpostavimo, a opet stvari koje bi rekli pa zar u toj situaciji, iz realnosti imamo ono verovali ili ne, da bilo je prostora da se to lako reši .

Fin mi je odnos između polubrata i polusestre.

Hvala za prevod!

Ažurirao AlexDeLarge - 03.Srpanj/Jul.2025 u 10:51
Na vrh
fillmofill View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fillmofill Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2025 u 08:18
To sto nazivas rupom u prici, to je vas problem. Sto uopste nije tacno. I to sto vama nisu jasne neke stvari, ne znaci da nisu i njima. Drugim recima, oni tacno znaju zasto su u film ubacili te stvari koje su tebi nejasne. I meni se desavalo da ne shvatim nesto u filmu, ali to je moj problem. Jednostavno nisam shvatio i, to je to.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2025 u 10:40
Nemam pojma ali MOGU BITI NAGOVEŠTAJI.

Pa nije ovde baš sve jasno. Prvo entitet. Drugo kako se sprovodi to je jasno, ali  poreklo i drugi slučajevi nisu, pa neko je uradio pa se širi, pa moguće i da će se ova priča širiti kako obično u današnje vreme biva,  ona prati preko kaseta i to vidimo šta treba da uradi i kako funkcioniše u suštini to je jasno, za ruski jezik imam svoje mišljenje (dugačka priča) i u prethodnom filmu povezuju delove sveta. Vremenski period nije jasan, krug ima puno simbolike, za mene je prvo geometrijsko mesto ... pa onda nešto drugo ovde prvo pomislih na duhovno i trascedentno, opet ovde ima i neku drugu konkretnu ulogu. Ali ovde je bitnije šta su ljudi spremni da urade, kad tuga, bol, pređe u poremećaj i dokle to ide. 

Ažurirao AlexDeLarge - 04.Srpanj/Jul.2025 u 15:30
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2025 u 13:08
Ama ljudi sta vas rukovodi da film koji vam se ne svidi da ga odgledate do kraja ? Zato postoji daljinski upravljac tj. ''daljinac'' i date filmu sansu nekih 15 do 20 minuta i ako vam se ne svidi, ''daljinac'' u ruke i ''stop'' a ne sebe da mucite. Ja recimo imam ovaj film u planu da gledam ali ukliko mi ne bude bas po volji zna se, ''daljinac'' je tu. Mada moze se desiti da ga odgledam do kraja a da mi se ne svidi ali kad je film u pitanju ne moramo se muciti nego damo tu sansu od 15-20 minuta. A naravno, nije mi jasan primer gde neko odgleda celu seriju ili mini seriju a nevidjeno je kritikuje da mu se nije svidelo. Pa sto je onda gledao ? ) Tako da, ukoliko vam se ne svidi prvih 15 ili 20 minuta, isljucite i pustite drugi neki film ili epizodu neke serije ili mini serije ali ukoliko vas bas bas zanima sta ce biti ili se sve nesto nadate da ce se nesto desaiti e onda ga odgledajte do kraja. Ja sam stavio ovaj film na spisak za gledanje i barem cu mu dati sansu a koment cu ostaviti ''tamo'' nakon sto ga odgledam ) Ili prekinem ) Ne znam ) Videcemo )
Na vrh
Crimson Ghost View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crimson Ghost Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2025 u 19:09
Zaita ne razumem toliko visoku ocenu na nekim sajtovima. Film se ni meni nije dopao. Vrlo predvidiv, očekivao sam bolji filma od Talk to Me, koji mi se inače mnogo dopao...ovo je,..veliko ništa? Mnogo toga nije objašnjeno u filmu, vrlo loša priča, imao sam osećaj kao da film ne napreduje uopšte. Nadam se da če nastavak njihovog prvog filma biti bolji.
Na vrh
m3gadeth View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj m3gadeth Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2025 u 15:31
Vidim da recenzent nije pažljivo pogledao film jer kad je vidio Ruse odmah je pomislio na politički motiv pa nije shvatio da VHS kasete upravo prikazuju ritual i ono što se događa oko njega (masakr/ubojstva).
Na vrh
Zake24 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Zake24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 11:45
Film je vizuelno dobro urađen, gluma također odlična, ALI, film ima jako lošu sotonističku tematiku. Film nije strašan za gledanje, što bi horor trebao biti, film je gadan za gledanje. Jebao ih više i body horor.
Na vrh
Brkamika52 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 12:24
Kao i obično kad je reč o Holivudu, film je OGAVAN, kao i njegovi tvorci. Takođe i budalast i besmislen. Kako je žalosno što je najbolja britanska glumica u poslednjih 20-ak godina (Sali Hokins) spala na ovakvu baljezgariju! Sve skupa baciti u đubre i osmah odneti na deponiju, pa spaliti.
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 13:18
Originalno postovano od strane Brkamika52 Brkamika52 piše:

Kao i obično kad je reč o Holivudu, film je OGAVAN, kao i njegovi tvorci. Takođe i budalast i besmislen. Kako je žalosno što je najbolja britanska glumica u poslednjih 20-ak godina (Sali Hokins) spala na ovakvu baljezgariju! Sve skupa baciti u đubre i osmah odneti na deponiju, pa spaliti.

Slažem se! :)
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 14:03
Uglavnom izbegavam da tako, kao vi, jurišam na kakav film prvog dana kada izađe, koliko god voleo inače horore, no bome ste me zaintrigirali, što se desi uvrh glave svake prestupne godine ovde 😂 pa sada moram ovih dana overiti ovo čudo. Talk to me mi je bio tek povremeno vešt, no ovaj je valjda ipak drugačiji po koječemu, te mi može biti i interesantniji. 👌

Za ovo ostalo... 😂 Well, iskreno sam se i pitao na koju to foru odavno već nema poziva na spaljivanje filmova, knjiga, zapušavaju se usta stalno ionako (ako čak i ne histeriše 🤣) kada god nešto nije po volji, bilo je pitanje dana kada će se pozivati na paljenje filmova 😂 Ma, mene čudi i to kako Iga još nije proteran iz zemlje (čuvaj pasoš Iga, uz sebe uvek, pod jastukom pored sablje bi ga valjao čuvati 🤣) ako ne i grđe. 😛

Kako bilo, radujem se sada ovom filmu 🙂
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 16:26
Brka ne odustaje. Mrzi iz dna duše, a gleda li gleda čim se noviteti pojave! Uopšte me nije zanimao ovaj film, ali nakon poziva na spaljivanje gledaću i ja da ga ispoštujem i ubacim se u statistiku.
Na vrh
Brkamika52 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 18:58
Daleko od toga da bi Brka mrzeo! Recimo, glumicu Sali Hokins obožavam, uostalom, nazvao sam je najboljom britanskom glumicom u poslednjih 20-ak godina. Videti u mojim komentarima mržnju liči na malog Đokicu, koji u školi dobije keca zbog neznanja pa kaže da je to zato "što ga profesor mrzi". Ne MRZIM nikog, ali zato SAŽALJEVAM i tvorce i gledaoce ovakvih papazjanija od besmisla. Kod "spaljivanja na deponiji" radi se samo o retoričkoj figuri i želji da budem (možda neumesno) duhovit, nisam ja taj koji bi spaljivao bilo šta i bilo koga, sve i kad bih imao neku moć, kao što rade oni koji je zaista imaju! Pozdrav članovima foruma1
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 20:00
Meni su autori preslatki, blesavi Aussieji, brbljaju 200 na sat, mašu rukama, završavaju jedan drugome rečenice, puni energije, definitivno nenormalni 😂, ne bih ikada rekao da snimaju horore. Gostovali su kod Joe Rogana prošle godine, meni su bili zabavni.

Šta te imam sažaljevati sve i da mi se ne svidi film, šta imam sa time šta ko gleda, meni ni iz džepa, ni u džep. Zašto bih imao ikakvu emociju, ne mora mržnju, eto sažaljenje zato što si gledao ovaj ili ma koji film, stoji da mi bude često drago kada osetim ljubav prema filmu kod forumaša, no suštinski mi ipak bude svejedno ako im se pa ne svidi nešto, gledaju/vole ljudi svakakve filmove, za svakoga ima ponešto. Bojkotujem koješta od filmova i mislim sve najgore o koječemu ali ni tren se ne bakćem mislima o onima koji to isto vole i prate, nemam ama baš ništa sa time 😂 Kontam, svakom svoje ionako. Važno i lepo mu valjda dođe to što svi volimo filmove, pa kako ko koje već, svejedno je svakako.
Na vrh
fillmofill View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fillmofill Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 22:51
Morbidan (nije baš) korak napred!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2025 u 23:29
Solidan, priča mi nije bila bliska, ni likovi, no zato je tu bilo par zdravo brutalnih scena, uverljive glume, tužan mi je više negoli jeziv film, oseti se tragičnost likova, sama tema je teška, depresivna, sudbine su te koje su mučne, jok kakvi demoni i čuda.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2025 u 09:10
Originalno postovano od strane Brkamika52 Brkamika52 piše:

Daleko od toga da bi Brka mrzeo! Recimo, glumicu Sali Hokins obožavam, uostalom, nazvao sam je najboljom britanskom glumicom u poslednjih 20-ak godina. Videti u mojim komentarima mržnju liči na malog Đokicu, koji u školi dobije keca zbog neznanja pa kaže da je to zato "što ga profesor mrzi". Ne MRZIM nikog, ali zato SAŽALJEVAM i tvorce i gledaoce ovakvih papazjanija od besmisla. Kod "spaljivanja na deponiji" radi se samo o retoričkoj figuri i želji da budem (možda neumesno) duhovit, nisam ja taj koji bi spaljivao bilo šta i bilo koga, sve i kad bih imao neku moć, kao što rade oni koji je zaista imaju! Pozdrav članovima foruma1

Nemoj samo još da me neko sažaljeva zbog zabave koja nikome nije zakonom propisana, niti iko tera pištoljem da se ista konzumira Sa izuzetkom manjeg broja ostvarenja koja nas nešto po(d)učavaju i imaju nešto jače pretenzije, filmska umetnost je pre svega ZABAVA na koju se čovek odlučuje slobodnom, dobrom voljom! Problem je ako se ta zabava shvati malo preozbiljno, a još veći ako se, u skladu sa novim modnim trendovima, gleda da se (možda i po diktatu) opljuje sve što dolazi iz Hollywooda, a u širem smislu sa zapada. I to često i bez gledanja, jer mi je nerealno da neko sebe izlaže gledanju svih jeftinih noviteta samo da bi ih javno pljuvao i sažaljevao!

Za mene je film prevashodno zabava i tako ga i doživljavam. Mogu javno da izrazim svoje mišljenje i kritiku, ali isključivo u svoje ime. Ko sam ja da stavljam pod lupu milijarde drugih ljudi sa svojim ukusima (jednako vrednim kao i moj!), da stavljam u pitanje njihov intelekt, zdrav razum, da ih žalim!? Ko sam ja da sudim o tome kako se ljudi zabavljaju (neko uz rom-kom, neko uz stotine leševa i litre prolivene VEŠTAČKE krvi), sve pod uslovom da nikoga drugoga fizički ne ugrožavaju u svojoj društvenoj zajednici, niti krše zakone!? Zaista pretenciozan stav na koga prosto moram da odreagujem. Na pamet mi ne bi palo da gledam predmetni film za koga sam u startu shvatio da je u najbolju ruku prosečan, te da ne donosi ništa originalno i novo. Ali biće da je svaka reklama dobra reklama.

Sally Field!!? Sjajna glumica zaista. Ali i dalje "samo" glumica po vokaciji i profesiji. Njen posao je da glumi u filmu, ni manje ni više od toga. Oni najbolji i najbogatiji možda imaju luksuz da kroz sitan filter provlače ponude i biraju samo najbolje i najinteligentije naslove, ali i to je pitanje jer i najbolji među njima (De Niro, Pacino,....) tezgare samo tako i prihvataju uloge za koje se svi pitamo kako i zašto!? To je posao kao svaki i drugi. Posao koji hrani njih i njihove porodice. Kao i u svakom drugom poslu postoje bolji i lošiji dani, zadaci koji nam se manje ili više svide, ali ih radimo zato što nam je to posao. Pojavljivanje Fieldove u ovakvom naslovu ja ne vidim striktno kao njeno srozavanje i tezgarenje, već suprotno - način da se možda jedno (ispod)prosečno ostvarenje malo oplemeni za gledaoce koji traže više!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2025 u 09:18
Sally Hawkins, ne bre Sally Field 😂
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2025 u 10:00
Uf cemu ovolika rasprava o eto jednom po meni totalno nebitnom filmu pa jos i horor. Njih ima ko pleve ko ce to vise da razlikuje ,odavno prestao taj zanr da gledam. Pa sta tu moze novo da bude. Eto predjoh se i odgledah Final destination novi pa to su preslikani prethodni filmovi,i kraj isto sve isto. Jefino prva scena u tornju vredna paznje ostalo tesko sranje ,ali sto bi ar8c rekao to je moje misljenje samo
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2025 u 10:15
Zato što tome služi forum, razmenjujemo mišljenja, ne vidim da se inače piše o pa bitnim filmovima ionako, još manje vidim kakve tragače za nečime pa novim a i kada pišem o filmovima koji donose svežinu ili eto furaju neku svoju priču bez recikliranja iznova istih tema i pristupa, malo koga briga 😂😂

Našao si šta ćeš da gledaš glede horora 🤣🤣🤣 bog te pita koji već deo Final Destination, pa kako tako negde i da vidiš išta iole originalno 🤣 ja i ne znam koji je to po redu film u franšizi. Ruku na srce, horore gledam jer ih volim, težak i beskompromisan žanr, žanr tona i ambijenta, nemira i teskobe, ne mora se igrati inovacijama, muka živa bude ispuniti i osnove, no meni se dopada kuda nas sve vodi. Dabome, moje mišljenje samo.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2025 u 10:28
Kjovo bre, jel ti voliš da nam forum bude aktivan, da se družimo i piskaramo ili ne? 😂 Čuj pitanja "čemu?", a tek to horori ovakvi-onakvi, blesavo na kub. Najblesavije je to što se u svojoj aktivnosti delom i vodim onime što si ti naveo, da bi voleo više mojih razmiljanja ili kako već preciznije, na forumu. I onda kada konačno krenemo neku temu da oživimo, kreneš "zašto ovaj film, ovaj žanr, zašto razmenjujete misli?" (dobro de, reče raspravljamo, no ja to ne vidim tako). Pa jbg, meni ovo nije nebitan film, A24 voli da fura autore koji ne liče jedni na druge, ovo nije još jedan tipičan jump scare kalup James Wan filmić, horor mi je daleko od nekakvog prizemnog žanra, teme koje akamo su mi zanimljive, i najbitnije - činimo forum živim u doba toplotnih udara 🤣, ako ti je dosadno sve to i nebitno, razumem, svakom svoje, no gde se pitaš "zašto" 😂
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.