Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Blonde (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Blonde (2022)

Blonde

Blonde (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

biografski, drama, misterij, ljubavni

Trajanje:

167 min

Režija:

Andrew Dominik

Scenarij:

Andrew Dominik
, Joyce Carol Oates

Glavne uloge:

George Sanders
  >  George Sanders
Adrien Brody
  >  The Playwright
Rob Brownstein
  >  Acting Coach
Bobby Cannavale
  >  The Ex-Athlete
Catherine Dent
  >  Jean
Spencer Garrett
  >  President's Pimp
Toby Huss
  >  Whitey
Julianne Nicholson
  >  Gladys
Sara Paxton
  >  Miss Flynn
Eden Riegel
  >  Esther
Tygh Runyan
  >  Father
David Warshofsky
  >  Mr.Z
Evan Williams
  >  Eddy
Rebecca Wisocky
  >  Yvet
Patrick Brennan
  >  Joe (Photo Shoot Photographer)
Caspar Phillipson
  >  The President
Ethan Cohn
  >  Assistant to Director
Michael Drayer
  >  Deputy Will Bonnie
Vanessa Lemonides
  >  Marilyn Singing Voice
Ana de Armas
  >  Norma Jeane
Xavier Samuel
  >  Cass
Haley Webb
  >  Brooke
Colleen Foy
  >  Pat
Sonny Valicenti
  >  Casting Director
Ryan Vincent
  >  Uncle Clive
Lily Fisher
  >  Young Norma Jeane

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pacuha View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pacuha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Blonde (2022)
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2022 u 17:51
Film je blago rečeno katastrofa. Nisam jedini koji tako misli. Ne želite izgubiti dva i pol sata svog života gledajući ovo... ne znam kako bi to uopće nazvao...
Na vrh
fe-natasa-tomic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fe-natasa-tomic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2022 u 18:05
Jako loše, ne pamtim gori film od ovoga.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2022 u 18:28
Poor, poor Marilyn...
Pa ne sviđa ljudima koji ne žele da vide istinu.
Ovaj film je razotkrio pravo lice čuvene mučenice za kojom je balavio čitav svet, pa i dan danas je gledaju kao običnu selebriti drolju.
Samo polako, sve će se otkriti, tako je zapisano u jednoj knjizi...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2022 u 19:08
Biografski film je istina? LOLClapDead

Pa dobro zar ljudi i dalje gledaju ta smeća?
I bed wetteri, naravno...

Tongue
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2022 u 19:57
A, da, zaboravijo sam da napišem da su autori ovog filma dosta toga izostavili da snime.
Kao kakao na primer, da je ona imala oca, da joj je majka bila 100% zdrava u glavu, da je bila miss šešira i zanoktica, da je davala intervjue dok je šmrkala avokado u prahu, da se skidala samo pod tušem, da nikada nije upoznala precednika od Ameriku, da je bila u 6 istopolnih brakova,
da je poznavala latinski, hebrejski i marsovski jezik, da je bila odlična kuvarica, znala je napamet kog datuma počinje proleće, da je bila najveći borac protiv komaraca, da je koristila isključivo parfeme sa mirisom prljavih nogu, da je volela da muze krave, da je njena prirodna boja kose zelena, da je imala umesto mladeža kliker na obrazu, da je prodavala novine, i da se nikada nije bavila onim stvarima.....

Bila je jedna ultraHD4k moralna gromada, željna kiselog kupusa za ručak svaki dan.
AcaNholivud

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2022 u 03:21
Ma daj...

Bila je pupasta za razliku od moderne anoreksije, bila je svjesna štikli pa je jednu skratila, a uz to je otpjevala:

Takvo što se kasnije usudio samo The Rock.

Međutim, koga briga, važno je snimati njenu maternicu. Dead
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2022 u 13:08
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Međutim, koga briga, važno je snimati njenu maternicu

Koliko znam, abortusi se ne rade u uhu ili nozdrvi, šta je tu bljak?
Šta je po meni najveći problem što se tiče Monroe and Presley, što su od tih mučenika napravili lažne idole, a to je strogo zabranjeno, tako piše u jednoj knjizi...

Razvlačili su je kao jufku po Amerike, ali mislim da je to laž.
Na vrh
sosna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sosna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2022 u 21:10
 Odustala sam od filma, dosadno, glupo, negledljivo ...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2022 u 13:44
Ok film
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 13:24
Mada moglo je to i bolje
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 13:46
Koliko sam čuo, sljedeća mejnstrim biografija će imati pravi pravcati snimak kolonoskopije gdje vidite točno ono što vidi i kamera za vrijeme pregleda.
Na vrh
vinarija-arandelovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vinarija-arandelovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 04:04
Žao mi je što vidim ovoliko zaista ruznih komentara o ovom veoma ozbiljnom artističkom filmu. Vrlo je verovatno da je većina komentatora "mlada", a ja bih rekao bez dovoljno znanja i iskustva, a pogotovo bez dovoljno poznavanja i razumevanja umetnosti, uprkos terabajtima raspoloživih informacija. Verovatno im je i Andrej Rubljov predug i ružan a Stalker dosadan. Tužno vreme.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 11:31
Nije to nužno tek na ovom forumu, najmanje je bitan ionako za kakvu svest, duh, vaspitanje ljudi danas, uzorak bi bio mizerno mali svakako.
Uspeh se malo gde prašta i slavi a tek o balkanskom mentalitetu ne bih, zbilja, ni počinjao. Zapravo bih pre očekivao da se u svakoj temi biografskog filma (koje ja inače ne volim odveć) svuda na netu, nevezano tek za ovaj forum, ponižava, vređa, obezvređuje ličnost kojom se film već bavi, iskreno me iznenadi kada vidim koju lepu reč. LOL Što je, meni, osnovnije, pre naglašava ruglo koje svi đuture živimo. Dok su utisci o filmovima svakako podeljeni, to je u redu, ne znam koliko bi stvarno bilo mesta u priči za ma kakvo poređenje sa Tarkovskim, Blonde nisam (još) pogledao, no to i nije bila tema ni u prethodnom postu, tek se nadovezah na priču o komentarima, današnjem olakom izboru da se obezvređuje, pa kakav god film (ili pa ličnost kojom se bavi) zapravo i bio. Mene to možda najviše i tišti (ako izuzmem to da nisam platio išta od računa, da mi je frižider pokvaren i prazan, da me ne zove iko ko je obećao da će biti uz mene, da su moje prijave za posao ignorisane itd LOL), to što se nalazim na forumu o filmu a godinama sve ređe osetim igde ljubav prema filmu.  Opet, ne krivim tek ljude, svako ima svojih muka, samo je tužno kada nas one poremete toliko da zaboravimo zašto smo uopšte tu. 

Ažurirao puppet_master - 20.Prosinac/Dec.2022 u 11:43
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 11:45
Moram nešto dodati.
Stalker je loš primjer za opisivanje afiniteta mlade publike.
Nekima bi bio dosadan, nekima ne bi.

Ali mladi ne žele gledati starije filmove.
Budi sretan ako pogledaju neki snimljen unatrag 10-20 godina.
Sve starije od toga, pa ja ne znam više kako ih uvjeriti da isprobaju, možda jedino ako se zaljube u tebe pa popuste.

Veliki problem tu je i školski sustav koji nema filmsku lektiru.
A možda je nema zato što je književna lektira bezvezna, pa da ne ponavljaju iste grijehe.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.