Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Blonde (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
pacuha ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2022 u 17:51 |
Film je blago rečeno katastrofa. Nisam jedini koji tako misli.
Ne želite izgubiti dva i pol sata svog života gledajući ovo... ne znam kako bi to uopće nazvao...
|
|
![]() |
|
fe-natasa-tomic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Sijecanj/Jan.2019 Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako loše, ne pamtim gori film od ovoga.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 553 |
Poor, poor Marilyn...
Pa ne sviđa ljudima koji ne žele da vide istinu. Ovaj film je razotkrio pravo lice čuvene mučenice za kojom je balavio čitav svet, pa i dan danas je gledaju kao običnu selebriti drolju. Samo polako, sve će se otkriti, tako je zapisano u jednoj knjizi... |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3294 |
Biografski film je istina? ![]() ![]() ![]() Pa dobro zar ljudi i dalje gledaju ta smeća? I bed wetteri, naravno... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 553 |
A, da, zaboravijo sam da napišem da su autori ovog filma dosta toga izostavili da snime. Kao kakao na primer, da je ona imala oca, da joj je majka bila 100% zdrava u glavu, da je bila miss šešira i zanoktica, da je davala intervjue dok je šmrkala avokado u prahu, da se skidala samo pod tušem, da nikada nije upoznala precednika od Ameriku, da je bila u 6 istopolnih brakova, da je poznavala latinski, hebrejski i marsovski jezik, da je bila odlična kuvarica, znala je napamet kog datuma počinje proleće, da je bila najveći borac protiv komaraca, da je koristila isključivo parfeme sa mirisom prljavih nogu, da je volela da muze krave, da je njena prirodna boja kose zelena, da je imala umesto mladeža kliker na obrazu, da je prodavala novine, i da se nikada nije bavila onim stvarima..... Bila je jedna ultraHD4k moralna gromada, željna kiselog kupusa za ručak svaki dan. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3294 |
Ma daj... Bila je pupasta za razliku od moderne anoreksije, bila je svjesna štikli pa je jednu skratila, a uz to je otpjevala: Takvo što se kasnije usudio samo The Rock. Međutim, koga briga, važno je snimati njenu maternicu.
![]() |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Koliko znam, abortusi se ne rade u uhu ili nozdrvi, šta je tu bljak? Šta je po meni najveći problem što se tiče Monroe and Presley, što su od tih mučenika napravili lažne idole, a to je strogo zabranjeno, tako piše u jednoj knjizi... ![]() Razvlačili su je kao jufku po Amerike, ali mislim da je to laž. |
|
![]() |
|
sosna ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2021 Status: Offline Points: 11 |
Odustala sam od filma, dosadno, glupo, negledljivo ...
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: -43 |
Ok film
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: -43 |
Mada moglo je to i bolje
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Koliko sam čuo, sljedeća mejnstrim biografija će imati pravi pravcati
snimak kolonoskopije gdje vidite točno ono što vidi i kamera za vrijeme
pregleda.
|
|
![]() |
|
vinarija-arandelovic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2021 Status: Offline Points: 2 |
Žao mi je što vidim ovoliko zaista ruznih komentara o ovom veoma ozbiljnom artističkom filmu. Vrlo je verovatno da je većina komentatora "mlada", a ja bih rekao bez dovoljno znanja i iskustva, a pogotovo bez dovoljno poznavanja i razumevanja umetnosti, uprkos terabajtima raspoloživih informacija. Verovatno im je i Andrej Rubljov predug i ružan a Stalker dosadan. Tužno vreme.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 43998 |
Nije to nužno tek na ovom forumu, najmanje je bitan ionako za kakvu svest, duh, vaspitanje ljudi danas, uzorak bi bio mizerno mali svakako.
Uspeh se malo gde prašta i slavi a tek o balkanskom mentalitetu ne bih, zbilja, ni počinjao. Zapravo bih pre očekivao da se u svakoj temi biografskog filma (koje ja inače ne volim odveć) svuda na netu, nevezano tek za ovaj forum, ponižava, vređa, obezvređuje ličnost kojom se film već bavi, iskreno me iznenadi kada vidim koju lepu reč.
![]() ![]() Ažurirao puppet_master - 20.Prosinac/Dec.2022 u 11:43 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moram nešto dodati. Stalker je loš primjer za opisivanje afiniteta mlade publike. Nekima bi bio dosadan, nekima ne bi. Ali mladi ne žele gledati starije filmove. Budi sretan ako pogledaju neki snimljen unatrag 10-20 godina. Sve starije od toga, pa ja ne znam više kako ih uvjeriti da isprobaju, možda jedino ako se zaljube u tebe pa popuste. Veliki problem tu je i školski sustav koji nema filmsku lektiru. A možda je nema zato što je književna lektira bezvezna, pa da ne ponavljaju iste grijehe.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |