Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bad Moms (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6152 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 21:49 |
Žanr: Komedija Trajanje: 100 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Ruski Režija i scenario: Jon Lucas, Scott Moore Uloge: Mila Kunis ... Amy Kathryn Hahn ... Carla Kristen Bell ... Kiki Christina Applegate ... Gwendolyn Jada Pinkett Smith ... Stacy Annie Mumolo ... Vicky Oona Laurence ... Jane Scenaristi filma Mamurluk donose urnebesnu komediju o natjecateljskom svijetu majki u kojem glavne uloge tumače Mila Kunis, Kristen Bell i Christina Applegate! Amy Mitchell stavlja svoju obitelj na prvo, drugo i treće mjesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosječnu djecu, prekrasnu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njezin djetinjasti muž, djeca i njezin idiotski šef je uzimaju zdravo za gotov. Stalno se trudi udovoljiti im, pa im udovoljiti još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada ju alfa majke u školi njezine djece malo iznerviraju, Amy konačno pukne. Dobra Amy postaje zločesta Amy jako brzo – i to ne sama. Odluči udružiti snage s još dvije preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama. izvor: mojtv Prevod uradio TheRival |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
The Rival hvala za prevod |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
TheRival
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2016 Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
dijana-antic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 20.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije lose komedija.
|
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2072 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
laka komedija za odmor
|
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 301 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mnogo lepih zena i inace dobrih glumica u po kvakitetu prosecnom,ali interesantnom filmu za popodnevnu kaficu.Lepo sam proveo skoro 2 sata.Nije remek delo,ali ko voli da se nasmeje,preporucujem ga za pogledati.
|
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 301 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Preporucujem ga za pogledati.Ko netrazi neki kvalitet,a voli da se nasmeje,pogleda na okupu dosta lepih zena (koje su inace i jako dobre glumice)
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |