Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Arcadian (2024) |
Odgovori |
Korisnik | |
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1299 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2024 u 15:30 |
Scenario užas. Likovi nikakvi... dosta slabo.
Trenutna ocena na IMdb-u je 6,2, ali ovaj film nije za više od ocenu 4/10.
|
|
s.t.a.l.k.e.r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 08.Prosinac/Dec.2019 Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svi su mu filmovi poslednjih desetak godina totalni promašaj.
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1299 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kejdž je bio i biće vrhunski glumac, bar za mene, ali sam je kriv za propast svoje karijere. Acadian (2024) je dobro zamišljen film ali očajno urađen, čak i da izbacimo sve gluposti iz ovog filma i dalje će tu ostati onaj retardirani kamerman koji se trese ceo film. |
|
Cobra1978
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: Podgorica Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Najbolje su glumila ona čudovišta, sve pohvale za njih, naročito za grupni sistem kretanja
|
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2640 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Podseća na gomilu tematski sličnih filmova, gde nekakve spodobe opsedaju kuću u nedođiji, nakon čega kreće grčevita borba za opstanak ukućana. Kod ovog tipa ostvarenja, vrlo često je glavni okvir nekakvo post-apokaliptično okruženje, najčešće nakon globalne kataklizme. Takvi su naslovi, počev od nadaleko poznatih A Quiet Place (2018), 28 Days Later (2002) i I am The Legend (2007), pa do manje renomiranih (ali ne i manje efektnih), poput Dog Soldiers (2002), 30 Days of Night (2007) i Extinction (2015). Nažalost, ovo Kejdžovo ostvarenje je za klasu lošiji film od prethodno pomenutih. Šteta, propuštena je dobra prilika, pošto je bilo obilje materijala i ideja da od istog ipak ispadne dobar film.
|
|
pablojoks83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 23.Srpanj/Jul.2021 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ko bre normalan vodi kera koji laje, dok treba da se siba sa nekim cudovistima??? Je l' moguce da to prolazi kod gledalaca? Lebe mekani,ovo nije prvi film koji ovo rade...
|
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Online Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Gledacu. Tj. Dacu sansu
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1442 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Koji to ker ne laje?
Helou, iz enibadi on dis planet or Neptun end Milky way? Dobro da nije pas sredio čudovište, bilo bi baš neobično. A Kejdž nastavlja sa sunovratom svoje izlapele karijere, propast gledamo pred našim očima, sedli. Ali, nije on jedini koji pokušava da opstane na osnovu svojih uloga iz devedesetih i dvehiljaditih, ima takvih mnooooooogooooo. Podgrejani leš i treba mu keš. |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4536 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
pablojoks83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 23.Srpanj/Jul.2021 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mizi
Ne kazem da ne laje,nego kao krijes se od nekih cudovista,a vodas kera koji laje. Pa aman, vredja inteligenciju. Apsurd,gaf, nazovi ga kako oces. Al dobro,narod naviko da trpi svakakva sranja...sto ne bi i ovo.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58020 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa kakva danas karijera može da bude tamo ionako. Šta da radi, i ovako zarađuje, nema puno dana snimanja, mož' da ih odradi gomilu godišnje, šta će kome on dokazivati više, baš pre neki dan čitam da ga je Tarantino uvrstio među pet najboljih glumaca tamo.
A snimati nezavisne ili pa "B" ka trash filmove nije ikakav zločin, tu i tamo ponešto itekako bude interesantno, on je meni svuda ludo zabavan sam po sebi. Ta grđe bi bilo da skakuće po ovim disney star wars/marvel, nastavci/prequeli besmislicama za po 10-20 miliona dolara, onda bi mu se kao slavila karijera, da snimi dva visokobudžetna sranjca, pre negoli kakav vašarski paprikaš od 5-6-7 kojekakvih filmova godišnje. Ne fali njemu ništa, baš ga briga. Kako bilo, valjda stignem da overim danas ovaj film.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58020 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Osrednje u svemu a gore čak i od toga je to što mi je film bio suviše mračan, u nemalo scena uopšte nisam imao pojma šta se dešava na ekranu, ne mora mi se čudovište pokazati u svom svojem sjaju, razumem ja limite produkcije i ostali džez ali daj da makar bude jasnije šta se kog vraga dešava u kadru.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1442 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Papi never give up!
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nikada, ni tada!
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevode su uradili Zabuza ✨ i senad1 ✨
|
|
Stressman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nisam gledao...N.Cage i dalje pokušava da sustigne B.Živojinovića koji je jedne godine snimio 14 filmova...
|
|
Djurowsky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2020 Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Umorilo me, zaspao nakon sat vremena filma, nisam htio nastaviti dalje. Zadnje sto sam gledao, a vrijedno pažnje od Nicolasa je onaj Dream Scenario.
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 980 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma meni ovo uopste nije lose ,Cage uvek dobar ,prica vidjena sto puta ,nije ni bitna toliko,atmosfera mi dobra,nije dosadan.
|
|
alterego
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 11.Kolovoz/Aug.2012 Status: Offline Points: 158 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne pada mi napamet ovo gledati, kao ni sljedećih 10 njegovih filmova koji će se pojaviti u naredna dva mjeseca
|
|
bosko-zecevic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2014 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film nije los.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |