Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Almodovar pobedio u Veneciji (08.09.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Almodovar pobedio u Veneciji (08.09.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Almodovar pobedio u Veneciji (08.09.2024.)
    Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2024 u 13:33
Video sam trejler za ovaj film bash pre neki dan i ne znam bash kakvo bi imao mishljenje. Tilda Swinton mi zna da bash chesto igra u nekim sumnjivim projektima, pa tako je mozda i ovaj ) A josh pritom imam josh jednu sumnju. Sad kad sam video da je Almadovar, to josh vishe vuche na nekakvu sumnju ) Znachi Almadovar iza kamera , a Tilda Swinton ispred...Hmm..nije bash da obecava. A pritom i Julianne Moore nije imuna na neke floop-ove tj. promashaje. Ali tema je kao ok. Bilo kako bilo, postoji daljinski, pa ako mi se ne svidi, mogu ga prekinuti kad god hocu )
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2024 u 19:30
To bejaše onaj što cijeli lajf snimaše filmovi o trandže i pederi????

Clap

Glavni admiral LGBTQ pokreta, uživajte!

P.S. Nije Pedro, nego Peder.
Almodovar, što voli analni utovar.

Ažurirao Mizi - 08.Rujan/Sep.2024 u 19:36
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2024 u 19:55
Pa bokte jebo.
Sutra ide prva GL epizoda jer je meni stvarno ovoga dosta. Ne danas jer sam prepijan.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2024 u 20:50
Neću da komentarišem Almodovara , gledao sam baš ranija ostvarenja, nešto mi se svidelo, nešto ne,  mislim da je i on bio iznenađen, deluje kao  da je dobio za `životno delo`. Od filmova  očekujem  Joker: Folie à Deux i  The Brutalist .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.