Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Working Man (2025) |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da Statam hoda naglavačke, klizao bi se.
|
|
![]() |
|
Valerij ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 03.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 9 |
Ima li neko da postavi link gde da skiinem ovaj fiim, skinuo sam 2-3 sa PB all baš su loši, zvuk pogotovo.
|
|
![]() |
|
sale82ful ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 09.Prosinac/Dec.2012 Status: Offline Points: 16 |
Hvala, ovaj drugi titl odgovara.
![]() |
|
![]() |
|
flin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Svibanj/May.2012 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 0 |
Užas. Statham-ov najgori film koji sam gledao.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1128 |
Slazem se ,stvarno los film. Inace volim da gledam ovakve filmove ali ovo je ocajno.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1759 |
Jovo brate, volim te kao sina koji je otišao na ćoravu stranu. ![]() Da mi lično Statam obeća da ćemo zajedno u narednom filmu da ubijamo iguane i džinovske mutave plovke, i da će na račun da mi legne pozamašna svota novca (jedno 325 000 kanadskih dolara), ni u tom slučaju ne bih gledao Radnog Čoveka, ne verovao ili ne. |
|
![]() |
|
Shadow07. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 25 |
Valerij poslao sam ti pp sa linkovima za video a i za prevod koji odgovara toj verziji web ripa...
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 752 |
Eto, rekoh da ću da preskočim, a onda mi se ipak namestilo da ga odgledam bez nekog truda i presije! I šta da kažem, očaj živi od filma, svakako jedan od najgorih Stathamovih, verovatno i najgori. Užasna količina gluposti i stereotipa, naivan do koske, sve ukupno kao da ga je osmislilo retardirano dete ili neka skroz naopaka, glupa i rudimentarna AI! Ali dobro, mozak je otišao skroz na ispašu, a delićem budne i neopterećene svesti savladao sam ga do kraja i ubio vreme.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Arsiejtsi, volim i tebe, iako si otišao u ćoravu stranu. ![]() Deder, da si neki klinac od 13,5 godina pa da ti čovek progleda kroz prste, ovako treba da se zapitaš kuda si se uputio i da li tvoj život ima smisla čim si podlegao da vidiš Statamovo 50-o smeće od filma, ni njemu se ne sviđa, ali je izgleda uzeo debelu lovu. Iskusan si konzument filmskog i serijskog opusa, pa dokle se više ponižavaš? Da li se ujutru pogledaš u ogledalo i kažeš samome sebi : ''Mizi je u pravu, grešio sam mnogo!'' Ako si iz BG, bolje da si išao u Košutnjak ili u Takovsku, makar bi uživao u zvukovima ptica i pištaljki, ovako si robovao neko vreme da ispoštuješ Ćelu.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1128 |
A Mizi ja rekoh da mu ovaj film ocajan,ali ne diraj mi Jasona vratice se on vec u formu,ima dana za megdana.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
I naravno Mizi nisi u pravu Hehe
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 752 |
Mizi, nalupetao si se sada kao Maksim po diviziji, ali nije ti prvi put i volimo mi tebe takvog kakav si, ne brini ništa ![]() I ne brini ništa za mene, odavno sam pronašao smisao života, sasvim mi je dobro u sopstvenoj koži sve dok me neko ne uznemirava i remeti. Kad "porasteš" shvatićeš i ti neke stvari, ali to moraš sam da skapiraš. Samo ću ti odati jednu malu tajnu - svaka vlast je ništa drugo do refleksija naroda iz koga potiče. Ni manje ni više od toga. Ako želiš ono baš suštinske promene, morao bi da menjaš narod, a to baš neće tako lako da ide. Dokaz? Pa eto, šetaš, pištiš, rizikuješ i ulažeš celog sebe u neku ideju (ideal), a 25-30 godina kasnije opet su gore oni isti protiv kojih si nekada pištao, kao da se ništa u međuvremenu desilo nije. A u svemu tome prođe i život čas posla... Elem, da ne politiziram više jer tome ovde nije mesto (Mizi je započeo ![]() |
|
![]() |
|
brgljez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2007 Status: Offline Points: 53 |
... ovo što se sad tu dešava se može riješit jedino u stathamovom stilu. šaketanje.
nadjebavanje i nudrovanje je za teme o sofisticiranim filmovima s rečemo... a.hopkinsom isl. |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Znao sam! ![]() |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ar8c ja ne bih bolje srocio sve ovo sto si rekao,ista filozofija zivota i kod mene.
Mizi podjebava ali jos uvek ne zove na pivo koje je obecao. Jbm li ga mozda u Coposlaviji nema piva.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Dođite do Košutnjaka na druženje, ali tamo nema alkohola. ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4882 |
Gdje nema alkohola, nema ni mene.
![]() |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ja ne pijem alkohol, pa sam lak i jeftin za druženje (održavanje)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Koga politika ne interesira, taj je idijot, ili korisni idijot. Citiram nečiju mudrost, nije moja. LM, dođite da podržite nas mlade, o vi matori dobri ljudi, ko vas to budi, pravo na protest imamo sviiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Shadow07. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 25 |
Vec neko vremestoji ovaj film u rubrici popularni filmovi na prvom mestu, ako je ovo za prvo mesto onda treba holivud da gasi svetla i mota kablove , tu je kraj.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |