<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="RSS_xslt_style.asp" version="1.0" ?>
<rss version="2.0" xmlns:WebWizForums="http://syndication.webwiz.co.uk/rss_namespace/">
 <channel>
  <title>Titlovi.com forum : bezobrazni bećarci i seljački humor</title>
  <link>https://forum.titlovi.com/</link>
  <description><![CDATA[This is an XML content feed of; Titlovi.com forum : Vicevi : bezobrazni bećarci i seljački humor]]></description>
  <copyright>Copyright (c) 2006-2013 Web Wiz Forums - All Rights Reserved.</copyright>
  <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 13:23:02 +0000</pubDate>
  <lastBuildDate>Sun, 30 Nov 2008 18:48:57 +0000</lastBuildDate>
  <docs>http://blogs.law.harvard.edu/tech/rss</docs>
  <generator>Web Wiz Forums 11.01</generator>
  <ttl>360</ttl>
  <WebWizForums:feedURL>https://forum.titlovi.com/RSS_post_feed.asp?TID=22834</WebWizForums:feedURL>
  <image>
   <title><![CDATA[Titlovi.com forum]]></title>
   <url>https://forum.titlovi.com/forum_images/web_wiz_forums.png</url>
   <link>https://forum.titlovi.com/</link>
  </image>
  <item>
   <title><![CDATA[bezobrazni bećarci i seljački humor :  1. Ja nisam pjesnik slomljenog...]]></title>
   <link>https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=22834&amp;PID=606392&amp;title=bezobrazni-becarci-i-seljacki-humor#606392</link>
   <description>
    <![CDATA[<strong>Korisnik:</strong> <a href="https://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=63897">STEPPENWOLF</a><br /><strong>Tema:</strong> 22834<br /><strong>Objavljeno:</strong> 30.Studeni/Nov.2008 u 18:48<br /><br /><B><SPAN style="FONT-SIZE: 12pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-: HR; mso-fareast-: HR; mso-bidi-: AR-SA"><FONT color=#ffff00><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">1. Ja nisam pjesnik slomljenog srca, ja sam onaj što curu ti prca. Ovo su riječi u stihu i prozi, nabio ti mojoj kozi. Oprosti za ovo malo rime popuši svima u moje ime. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">2. Imam ku**c ko teleču nogu zato pičke dobiti ne mogu. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">3. Kad budeš u samoći i kad ti budu duge noći, ti upitaj picu svoju da li pamti kitu moju.....:) </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">4. Sretan Uskrs pile moje, darujem ti jaje svoje, danas jedno, sutra drugo, a prekosutra ono DUGO! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">5. Sve djevojke koje su davale sve su se poudavale, a one koje su glumile neku igru, SAD SE JEBU KUD SE STIGNU!!! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">6. I have NOKIA, you have NOKIA and since NOKIA CONECTS THE PEOPLE, do you now know what I want from you?! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">7. Have a problem, make a point, <BR>take it easy, smoke a joint! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">8. Sladoled se liže zbog slasti. <BR>ku**c se sisa zbog strasti. <BR>Pizda se liže zbog časti, a <BR>dupe se liže zbog vlasti! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">9. Jež jebe čaplju niz oći joj suze kaplju. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR></SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR></SPAN><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">10. Kad sam bila mala jedva sam pikila, a sad kurcu hvala ko iz BOKALA!!! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">11. Voli onog ko voli tebe, ali pazi da te ne zajebe, ako kaze umrijet ću za tebe, ti mu reci "umri ko te jebe" </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">12. Nebo se osulo zvijezdama, a balkoni pizdama, da su sve zvijezde pizde, a sve pizde zvijezde svi bi kurci bili astronauti. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">13. En ten tini ti se brzo skini, sava raka tika taka ja bi tebe na brzaka. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">14. Prodaj majko GOLFA dizelaša pa izvuci sina robijaša. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">15. Moja mala digla nogu pa me pita dal' ja mogu, a ja mogu hvala bogu, pa joj digo drugu nogu, jer sam momak sa planine željan pićke ko slanine! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">16. Ja te draga jako volim, daj mi pic... kad te molim, ljubav moja je bez kraja, natekla su moja jaja, moram jeb... nemam kuda, sper... su mi puna muda! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">17. LOVE IS SENSATION CAUSED BY TEMPTATION,WHEN THE BOY PUTS HIS LOCATION INTO GIRLS DESTINATION! DO U UNDERSTAND EXPLANATION OR WOULD U LIKE DEMONSTRATION! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">18. Igrali smo nogoš ja i cika Paja, lopta ga je nezgodno pogodila u jaja, ja sam mu rekao da je dobar glumac, a on me je poslao ravno u ku**c. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">19. I love you kad si tu, a kad odeš - FUCK YOU! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR></SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR></SPAN><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">20. MALA MOJA ZAŠTO MI JE NEDAŠ, JA JE ŽELJAN A TI NA NJU SJEDAŠ. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">21. Želja opatice: Ja si želim malo sreće, sveti ku**c umjesto svijeće. Svoju picu da bum prala za našega kardinala. I na kraju umjesto amen želim ku**c tvrd ko kamen. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">22. Ima li čovjeka u ovoj naciji, da samnom uživa u zajebanciji. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">23. Neka svi vojnici umjesto što pucaju nađu sebi ženske i nek ih tucaju, neka svi momci nađu sebi cure i nek im ga ture, neka se i anđeli na nebu pojebu! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">24. Oj, ljubavi moja mala, reko bi ti hvala, kada bi mi dala, svoju ljubav, nema smisla, što si tolko stisla...., srce. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">25. Ja za tobom puštam suzu, a drugi ti ljubi guzu........, </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">26. Srce moje, ja bi tebi dao, al se bojim, da ti ne bi stao. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">27. 7 godina nisam pušila, nisam pila, nisam se sexala - i onda sam pošla u školu. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">28. Probala sam da živim bez alkohola i sexa - to je bilo mojim najgorih 15min u životu. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">29. Moja Mara tri posla radi, sere piša i salatu sadi. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR></SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR></SPAN><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">30. Oj RAKIJO RAKIJO kolko sam te popio, različitog ukusa i gradi..ispraznio stotinu BURADI. <BR></SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR><BR></SPAN><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">31. Bolje sex u pustinji, nego pjesak u krevetu ! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">32. Svima sam se osvetio, samo ocu nisam - on je moju mater jebo, ja njegovu nisam! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">33. Stala cura na crvenu ciglu, tri je prsta turila u usta. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">34. Sve je tamno i gubim dah,u srce moje ušao je strah, javi se bar...duša me boli što nismo zajedno goli. Drhtavi glas iz grla muca, gde si ljubavi meni se tuca!!! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">35. P U S T I T E L J U B A V S A M O S E J E B I T E ! ! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">36. Djeco, čuvajte jaja kad se tucate. Za Uskrs! Patrijarh Ante. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">36. Nevinost je lijepa, djevojku krasi! Muškarac idiot pa sve upropasti! Bila si sva u krvi, ja sam ti bio prvi, uzalud plakala ti si, a sad nevina više nisi !!! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">37. Mala ima sise ko balone digla noge plaši avione. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">38. Ja je je**m, a ona bleji ko top u Južnoj Koreji. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">39. Puši ku**c razvijaj pluća i duboko diši. </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR></SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><BR></SPAN><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">40. ZORA RUDI PUNICA ME BUDI. USTAJ ZETE TREBA JEBAT DJETE!!! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">41. Niko ne zna moju tešku muku, je**m, je**m, pa promjenim ruku! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P =Ms&#111;normal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><B><SPAN style="COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana">42. Noc... Tišina... Bog te jebo koja mjesećina. Ja gol... Ti gola... Jebo bi i mrtvog vola, a kamoli tebe ljubavi moja! </SPAN></B><SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p></o:p></SPAN></P><P><B><SPAN style="FONT-SIZE: 12pt; COLOR: yellow; FONT-FAMILY: Verdana; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-: HR; mso-fareast-: HR; mso-bidi-: AR-SA">43. U susjedovom žitu uvalim ti kitu, usred bijelog dana bila si jebana; nisi vjerovala da ćeš pićke dati, jebo sam te ludo, još se žito klati.<BR><BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"></SPAN></B></FONT></SPAN></B></P>]]>
   </description>
   <pubDate>Sun, 30 Nov 2008 18:48:57 +0000</pubDate>
   <guid isPermaLink="true">https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=22834&amp;PID=606392&amp;title=bezobrazni-becarci-i-seljacki-humor#606392</guid>
  </item> 
 </channel>
</rss>