Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
12 Years a Slave (2013) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | ||
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11282 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2013 u 13:28 |
|
12 Years a Slave (2013)
|
||
![]() |
||
Gajtana ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5464 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Obožavam filmove ovakve tematike i zato se ovo nestrpljivo čeka.
CSI, hvala na najavi
![]() |
||
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
||
![]() |
||
Rendgen Tehnicar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 30.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: SFRJ Status: Offline Points: 720 |
|
Deluje da će biti žestok film.
|
||
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV Šta je naoštrije na svetu? ISTINA |
||
![]() |
||
Dupla ljuta. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 830 |
|
S obzirom na glumacku ekipu,ovo bi stvarno moglo biti pravo osvezenje i odlican film.Definitivno se mora pogledati.
|
||
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
||
![]() |
||
Alex74 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 40 |
|
Preveden, uz pomoć sluha i delom pomoću prvobitnog scenarija.
![]() |
||
![]() |
||
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Alex74 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 40 |
|
Preveden s uživanjem.
![]() U prvobitnim verzijama filma: 12YaS-2LOW, CAM XViD - JUSTiCE i CAM X264 AC3 MURDER, nedostaje oko minut, dok je u verziji: CAM.XviD-VAiN obuhvaćen ceo. Radi se o razlici od 20 linija prevoda (1044-1064), tako da treba to uzeti u obzir kada budu izašle kvalitetnije verzije. Nadam se da će ova napomena biti od koristi. |
||
![]() |
||
srkis ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1641 |
|
Mnogo hteo, mnogo započeo... Sve u svemu, tra-la-la film. A moglo je da bude remek delo. Rasplinut na nebitnim detaljima i zbrzan gde se trebalo udubiti u materiju.
Tanka sedmica, samo zato što (makar) nije dosadan.
|
||
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
||
![]() |
||
cp6uja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 12.Kolovoz/Aug.2011 Status: Offline Points: 58 |
|
Sviđa mi se kako je Michael Fassbender odglumio ovde. Nominovan je za Oskara i po mom mišljenju, zaslužuje ga u potpunosti. Ne sviđa mi se uloga Benedict Cumberbatcha, previše je... dobrica. Ali osvežilo mi je sećanje na Šerloka kada je Benedict, kao Ford, uzeo violinu da da Platu/Solomonu.
|
||
![]() |
||
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11282 |
|
+1 Film deluje nekako isprazno, osim par jakih scena. Iskreno, glavni glumac mi je bio antipatičan i nikako nisam mogla da se "sažalim" na njega. Najjače i najbolnije scene su one sa Petsi... |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 49 |
|
Ocena 3/5. Ejlofor i Fassbender su baš odradili svoj deo posla. Cumberbatch i nije nešto odglumeo. Nije u pitanju rola da nije neka nego nije odradio kako treba, a pritom mi je na neki način i antipatičan. Kako je npr .Chiwetel Ejiofor antipatičan CSInvestigator meni je eto možda ''Mr.Ford''. Brad Pitt mala rola, ali bitna rola, ali neuverljiva gluma. Paul Dano, koji mi je inače odvratan je dobar za ovakve uloge i zato bih ga pohvalio. Gimatti jednolićan. BTW... Volim filmove na ovu tematiku. Ali s obzirom da je ovo poznat film, očekivao sam i bolje. Da se razumemo dobar je film ali tačno kad je režiser sonično ime kao i glumačka postava... Ali dobro je da ne patim kao neki koji gledaju samo poznate filmove, sa poznatim glumcima. Evo na primer, film sam tek sinoć odgledao a kad je snimljen, ali nema veze. Preporučujem
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |