Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 12 Years a Slave (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

12 Years a Slave (2013)

12 Years a Slave

12 Years a Slave (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

12 godina ropstva

Godina:

2013

Žanr:

biografski, drama, povijesni

Trajanje:

134 min

Režija:

Steve McQueen

Scenarij:

John Ridley
, Solomon Northup

Glavne uloge:

Bryan Batt
  >  Judge Turner
Christopher Berry
  >  Burch
Bill Camp
  >  Radburn
Chiwetel Ejiofor
  >  Solomon Northup
Taran Killam
  >  Hamilton
Kelsey Scott
  >  Anne Northup
Scoot McNairy
  >  Brown
Tony Bentley
  >  Mr. Moon
Chris Chalk
  >  Clemens
Ashley Dyke
  >  Anna
Quvenzhané Wallis
  >  Margaret Northup
Dwight Henry
  >  Uncle Abram
Cameron Zeigler
  >  Alonzo Northup
Dickie Gravois
  >  Overseer
Mister Mackey Jr.
  >  Randall

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 12 Years a Slave (2013)
    Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2013 u 13:28

12 Years a Slave (2013)

Žanr:
biografski, drama, istorijski

Režija: Steve McQueen

Uloge: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Brad Pitt, Paul Dano, Paul Giamatti, Sarah Paulson

Jezik: engleski

Premijera: 26. decembar 2013. godine

Radnja:
Film je istinita priča iz Amerike 19. veka, pre građanskog rata, i snimljen je po autobiografskoj knjizi Solomona Nortapa, slobodnog crnca iz Njujorka koji je kidnapovan i prodan u ropstvo na robovlasničkom Jugu.

Izvor: http://www.filmopis.com

IMDB

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2013 u 14:59
Obožavam filmove ovakve tematike i zato se ovo nestrpljivo čeka.
CSI, hvala na najavi Hug
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Rendgen Tehnicar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rendgen Tehnicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2013 u 18:00
Deluje da će biti žestok film.
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2013 u 21:11
S obzirom na glumacku ekipu,ovo bi stvarno moglo biti pravo osvezenje i odlican film.Definitivno se mora pogledati.
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
Alex74 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2013 u 22:25
Preveden, uz pomoć sluha i delom pomoću prvobitnog scenarija. Smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2013 u 02:09

Alex74 hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Alex74 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2013 u 02:35
Preveden s uživanjem.Smile
U prvobitnim verzijama filma: 12YaS-2LOW, CAM XViD - JUSTiCE i CAM X264 AC3 MURDER,
nedostaje oko minut, dok je u verziji:
CAM.XviD-VAiN obuhvaćen ceo. Radi se o razlici od 20 linija prevoda (1044-1064), tako da treba to uzeti u obzir kada budu izašle kvalitetnije verzije. Nadam se da će ova napomena biti od koristi.
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2014 u 12:29
Mnogo hteo, mnogo započeo... Sve u svemu, tra-la-la film. A moglo je da bude remek delo. Rasplinut na nebitnim detaljima i zbrzan gde se trebalo udubiti u materiju.

Tanka sedmica, samo zato što (makar) nije dosadan.
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
cp6uja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cp6uja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 15:38
Sviđa mi se kako je Michael Fassbender odglumio ovde. Nominovan je za Oskara i po mom mišljenju, zaslužuje ga u potpunosti. Ne sviđa mi se uloga Benedict Cumberbatcha, previše je... dobrica. Ali osvežilo mi je sećanje na Šerloka kada je Benedict, kao Ford, uzeo violinu da da Platu/Solomonu.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 18:48
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Rasplinut na nebitnim detaljima i zbrzan gde se trebalo udubiti u materiju.

+1
Film deluje nekako isprazno, osim par jakih scena. Iskreno, glavni glumac mi je bio antipatičan i nikako nisam mogla da se "sažalim" na njega. Najjače i najbolnije scene su one sa Petsi...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2018 u 22:12
Ocena 3/5. Ejlofor i Fassbender su baš odradili svoj deo posla. Cumberbatch i nije nešto odglumeo. Nije u pitanju rola da nije neka nego nije odradio kako treba, a pritom mi je na neki način i antipatičan. Kako je npr .Chiwetel Ejiofor antipatičan CSInvestigator meni je eto možda ''Mr.Ford''. Brad Pitt mala rola, ali bitna rola, ali neuverljiva gluma. Paul Dano, koji mi je inače odvratan je dobar za ovakve uloge i zato bih ga pohvalio. Gimatti jednolićan. BTW... Volim filmove na ovu tematiku. Ali s obzirom da je ovo poznat film, očekivao sam i bolje. Da se razumemo dobar je film ali tačno kad je režiser sonično ime kao i glumačka postava... Ali dobro je da ne patim kao neki koji gledaju samo poznate filmove, sa poznatim glumcima. Evo na primer, film sam tek sinoć odgledao a kad je snimljen, ali nema veze. Preporučujem
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.