Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
1198 |
Odgovori | Stranica 123 71> |
Korisnik | |
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3274 |
Opcije posta
Thanks(2)
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 14:49 |
Poštovane dame i gospodo,
mislim da je ovo zaslužilo da otvorim novu temu u kojoj ću vam se svima zahvaliti na podršci. Posebno Kneginji, srkisu, kvrletu, ByShebu, dariju, čudaku, bubba ho-tepu, bojanidj... i svima ostalima koji su mi slali mejlove, ostavljali zahvalnice i komentarisali i ocenjivali moje prevode. Dakle, upravo sam postavio svoj 500. prevod. Postavljen je titl za Viskontijev film 'Ludwig' (1972) iz projekta All Oscars Nadam se da se voditelji sajta neće ljutiti ako ovde ubuduće budem objavljivao šta sam postavio. Još jednom, hvala svima i P.S. Ovde je sve na jednom mestu Ažurirao Gaca62 - 18.Sijecanj/Jan.2025 u 18:29 |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4134 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Moj ćale je skoro listao redom sve tvoje prevode i skidao za kolekciju. Fala u njegovo ime.
|
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svaka čast na brojci od 500 prijevoda i odlično je da su ovi vrhunski prijevodi na jednom mjestu.
|
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 67118 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sad se i to slavi? Pa tek si na pola puta!!! Šalim se. Svaka čast. |
|
|
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Brate, šta da ti kažem. Ti si stvarno TATA (da ne kažem Tito) za sve nas. Ovo mi palo na pamet kad sam video 500. |
|
|
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Majstore, mislim da bi se svi mi trebali tebi zahvaliti na tolikom broju titlova. Svaka čast i veliko hvala od mene i kapa do poda Ako Bog da, da nam dođeš i do 1000 |
|
What can change the nature of a man?
|
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Za ovo ništa osim naklon do poda!
(sry, šefe, morao sam posuditi malo smajli) |
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Malo je reći hvala, ali samo to mogu. 500 prevoda! Još kada se uzme u obzir "godište" filmova kao i značaj istih, te namera da se gledalištu skrene pažnja na "lektiru" kada su filmovi u pitanju...ne znam...šta da kažem a da to stvarno istakne moju neizmernu zahvalnost na dosadašnjem radu kolege Gaca62. Uvedite prevoditeljsku oznaku od 5 (plavih) zvezdica u ČAST ovog čoveka. Hvala Gaco!
Ažurirao taxidell - 27.Srpanj/Jul.2011 u 19:21 |
|
live long and prosper
|
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1200 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Čestitke legendo!
|
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svaka čast!
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Malo je reci hvala Gaco, zato i jedna velikaaaaaaaa Ažurirao Kneginja - 27.Srpanj/Jul.2011 u 17:12 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8767 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Čestitke na velikom jubileju.
Za 1000-iti prijevod trebat će podići i spomenik. |
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala tebi majstore. Nisam u zadnje vrijeme azurirao liste i ostavljao komentare na titl kao nekad, ali budi siguran da i dalje tvoje titlove i filmove redovno pratim i skidam... Ima nas puno koji to itekako cijenimo, stoga, još jednom hvala!
|
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6273 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala druže, što si nas nebrojeno puta obradovao i svaka ti čast.
|
|
intoxic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2010 Status: Offline Points: 1174 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sve čestitke na jubileju i za sve sjajne prevode. Svaka čast.
|
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 01.Srpanj/Jul.2009 Status: Offline Points: 5546 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svaka čast!
I hvala.
|
|
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 1439 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Bravo, burazeru, najjači si
Mnogi tolike filmove nisu u životu odgledali Ažurirao kvrle - 27.Srpanj/Jul.2011 u 19:55 |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svaka čast legendo!
|
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: 01010110 011010 Status: Offline Points: 2658 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svaka čast!
|
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svaka cast majstore, mislim da bi te admini morali sada proglasiti LEGENDOM titlova.com. Gaca za predsednika! Da si nam ziv i zdrav majstore, pa sto rece Iro, da nastavis do hiljadarke pa i dalje. Da se ne ogranicavamo. Ažurirao BELI - 27.Srpanj/Jul.2011 u 20:16 |
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
Odgovori | Stranica 123 71> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |