Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 007: Spectre (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

007: Spectre (2015)

Spectre

Spectre (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Spectre

Godina:

2015

Žanr:

akcija, triler, avantura

Trajanje:

148 min

Režija:

Sam Mendes

Scenarij:

Ian Fleming
, Jez Butterworth
, John Logan
, Neal Purvis
, Robert Wade

Glavne uloge:

Ralph Fiennes
  >  M
Monica Bellucci
  >  Lucia
Jesper Christensen
  >  Mr. White
Daniel Craig
  >  James Bond
Alessandro Cremona
  >  Marco Sciarra
Naomie Harris
  >  Moneypenny
Andrew Scott
  >  C
Christoph Waltz
  >  Blofeld
Ben Whishaw
  >  Q
Dave Bautista
  >  Hinx
Rory Kinnear
  >  Tanner
Tenoch Huerta
  >  Mexican Man in Lift
Léa Seydoux
  >  Madeleine
Stephanie Sigman
  >  Estrella
Adriana Paz
  >  Mexican Woman in Lift

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 007: Spectre (2015)
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2015 u 03:01
007: Spectre (2015)

Žanr: Akcija, Adventure, Triler

Režija: Sam Mendes

Scenarij: Ian Fleming (characters), John Logan (screenplay), 2 more credits »

Država: SAD, Velika Britanija

Jezik: Engleski

Uloge:

Monica Bellucci ... Lucia Sciarra
Daniel Craig ... James Bond
Ralph Fiennes ... M
Léa Seydoux ... Madeleine Swann
Dave Bautista ... Mr. Hinx

Uspomene iz sopstvene prošlosti upućuju Bonda na trag opasne zločinačke organizacije. Dok se M bori sa britanskim vlastima da tajna služba ostane i dalje aktivna, Bond otrkiva strašnu istinu koja se krije iza organizacije S.P.E.C.T.R.E.

TITL

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2015 u 13:50
Moram reći da me je prvih 5,6 minuta filma (do theme song-a) oduševilo. Znam da nije spoiler ako kažem da se radnja u tih 5,6 minuta odvija u Meksiku na Dan mrtvih i da je sve pun pogotak. Njegov šmekerski stil, muzika, atmosfera, ma sve je predobro. Ne pamtim kad me je otvaranje filma (Bonda) ovako zalepilo za sedište i kako sam ga odgledao širom otvorenih očiju.

Nije ostatak filma loš, ali ovo je onaj osećaj kad vas u startu iznenadi i ostanete pod utiskom čitav film. 

MOGUĆI SPOILERI!!!

Svega ima u filmu (osim sexa, a i to nije spoiler, jer se i to zna LOL), prelepih delova Alpi, čak i pustinja, akcije, iznenađujuće dosta komičnih scena, nema Sony Z5 (iako je u reklami), nema gomile gedžeta (prepoznatljivih za Bonda), tu je legendarni Aston Martin i novi model DB10, kao i Jaguar CX 75, nema pun kofer oružja, samo mali ženski pištolj LOL... mogao bih do sutra.

Čak je i prosipao Heineken, a počeo je da pije "Dirty Martini", navodno ga piju muškarci zavodnici...

Kako bilo, meni je film odličan!

Ažurirao AcaNDr - 11.Studeni/Nov.2015 u 13:51
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2015 u 14:08
i naravno još je onaj žuti BondpeglaLOLLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2015 u 14:18
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

i naravno još je onaj žuti BondpeglaLOLLOL

to mu daje dodatni šmek Big smile
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2015 u 14:57
što mu dodajeConfused

tajnih agenata ima pun kufer... a jedan je Bond.

Ono uglađen englez, pije skupu cugu a ne jeftino pivo (takvih imamo i domaLOL)

pa ono dok kaže Bond, James Bond.. pa svim ženama na 500 metara pukne guma na gaćamaLOLLOL  i tak to, gdje je zavodnik tuuuuuLOLLOLLOL

Smrt žutom zPNZCRm.gifzPNZCRm.gif

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2015 u 15:06
Bio žut, crven, zelen... bond je takav, trenutno. Nije on kriv što im je Heinekn ponudio ne znam ni sam koliko miliona i što pije pivo, što više ne puca seksipil na sve strane, što više nije Bond, nego napaljeni plavušan LOL...

Za mene je on klasičan primer kako Bond treba da izgleda i da se ne vrti sve oko lepih žena i je*enog martinija LOLLOL

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2015 u 17:42
Kakva je Monika? Kolege s posla mi iscepale pola Glorije, uzimajući Monikine postere. Kao da smo još u srednjoj školi. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2015 u 15:55
Novi Džejms Bond ušao u Ginisovu knjigu rekorda

Novi film o Džejmsu Bondu, 24. po redu "Spektra" ušao je u Ginisovu knjigu rekorda u kategoriji najveće filmske ekspolzije.

Scena je snimana u Maroku, a za nju je bilo potrebno 8.418 litara benzina i 33 kilograma eksploziva. Ovu scenu je osmislio oskarovac i majstor specijalnih efekata Kris Korbould, preneli su britanski mediji. 

Danijel Krejg i producentkinja filma Barbara Brokoli su primili ovu počast umesto Korboulda. 

Pre "Spektre" rekord za najveću eksploziju držao je film iz 1994. godine „Blown Away“”u kome igraju Džef Bridžis i Tomi Li Džons.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2015 u 18:33
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Kakva je Monika? Kolege s posla mi iscepale pola Glorije, uzimajući Monikine postere. Kao da smo još u srednjoj školi. LOL

onako, bolje da nisu cepali novine LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2015 u 13:01
Ah, koliko je Bond zaostao, dok ljudi raznose planete iz kancelarija on se igra eksplozivima po pustinji. 
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2015 u 14:00
Svaka čast za eksploziju, nadam se da istu scenu nisu ponavljali više puta.   

Originalno postovano od strane Atrahasis Atrahasis piše:

Odgledao Spectre (2015)
Pošto je film aktuelan, neću komentarisati...
Lična ocena: 5,5
Skajfol mi je bio daleko bolji.

Ne znam po kom principu biraju Bonda - ali Daniel Craig je zadnja osoba koju bih odabrao za britanskog tajnog agenta.    Nemac OK, Šveđanin OK, Britanac WTF.    

Bond je već davno ispričana priča, ne mora da ima 1000 nastavaka. Zamor materjala i zamor publike. A aktuelni neprijatelj se uvek lako može naći.

PS.glupa mi je scena u traileru: ko je koga došao da ubije? Realno: prvo pucaš pa onda postavljaš glupa pitanja.   

PS.2.Pirs Brosnan - James Bond No1.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 14.Studeni/Nov.2015 u 14:58

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2015 u 17:04
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Pirs Brosnan
Sve češće viđam da ljudi tako pišu Šon Koneri.LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2015 u 14:19
Na vrh
Rapido View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rapido Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 23:03
:)

Ažurirao Rapido - 26.Studeni/Nov.2015 u 00:18
Rapido
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2015 u 14:56

helsin  TITL

Rapido TITL

Arbok TITL

Hvala svima na prevodima 2bitange_i_princeza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
ROCCAFORTE, BELGRADO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROCCAFORTE, BELGRADO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:37
nema vise romantike ,Rogera Moora,seana Connerya ,ali i ovo je jedan visokobudzetni krimic,malo razvucen ,ali dovoljan za 2 sata kvalitetnog vremena...kada nemas pojma sta da gledas,uzmes Bonda i to je to
Na vrh
Lady Grooya View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lady Grooya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 21:53
Samo jedan je Džejms Bond (ali kao filmski junak). Danijel Kejg... pa mogli su i bolji izbor napraviti
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2020 u 15:08
Spektakularna zabava!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.