Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
007: Spectre (2015) |
Odgovori |
Korisnik | |
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2015 u 03:01 |
007: Spectre (2015)
Žanr: Akcija, Adventure, Triler Režija: Sam Mendes Scenarij: Ian Fleming (characters), John Logan (screenplay), 2 more credits » Država: SAD, Velika Britanija Jezik: Engleski Uloge: Monica Bellucci ... Lucia Sciarra Daniel Craig ... James Bond Ralph Fiennes ... M Léa Seydoux ... Madeleine Swann Dave Bautista ... Mr. Hinx Uspomene iz sopstvene prošlosti upućuju Bonda na trag opasne zločinačke organizacije. Dok se M bori sa britanskim vlastima da tajna služba ostane i dalje aktivna, Bond otrkiva strašnu istinu koja se krije iza organizacije S.P.E.C.T.R.E. TITL |
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Moram reći da me je prvih 5,6 minuta filma (do theme song-a) oduševilo. Znam da nije spoiler ako kažem da se radnja u tih 5,6 minuta odvija u Meksiku na Dan mrtvih i da je sve pun pogotak. Njegov šmekerski stil, muzika, atmosfera, ma sve je predobro. Ne pamtim kad me je otvaranje filma (Bonda) ovako zalepilo za sedište i kako sam ga odgledao širom otvorenih očiju.
Nije ostatak filma loš, ali ovo je onaj osećaj kad vas u startu iznenadi i ostanete pod utiskom čitav film. MOGUĆI SPOILERI!!! Svega ima u filmu (osim sexa, a i to nije spoiler, jer se i to zna ), prelepih delova Alpi, čak i pustinja, akcije, iznenađujuće dosta komičnih scena, nema Sony Z5 (iako je u reklami), nema gomile gedžeta (prepoznatljivih za Bonda), tu je legendarni Aston Martin i novi model DB10, kao i Jaguar CX 75, nema pun kofer oružja, samo mali ženski pištolj ... mogao bih do sutra. Čak je i prosipao Heineken, a počeo je da pije "Dirty Martini", navodno ga piju muškarci zavodnici... Kako bilo, meni je film odličan! Ažurirao AcaNDr - 11.Studeni/Nov.2015 u 13:51 |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14914 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
i naravno još je onaj žuti Bond
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
to mu daje dodatni šmek |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14914 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
što mu dodaje
tajnih agenata ima pun kufer... a jedan je Bond. Ono uglađen englez, pije skupu cugu a ne jeftino pivo (takvih imamo i doma) pa ono dok kaže Bond, James Bond.. pa svim ženama na 500 metara pukne guma na gaćama i tak to, gdje je zavodnik tuuuuu Smrt žutom |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Bio žut, crven, zelen... bond je takav, trenutno. Nije on kriv što im je Heinekn ponudio ne znam ni sam koliko miliona i što pije pivo, što više ne puca seksipil na sve strane, što više nije Bond, nego napaljeni plavušan ...
Za mene je on klasičan primer kako Bond treba da izgleda i da se ne vrti sve oko lepih žena i je*enog martinija |
|
- Armin van Buuren |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kakva je Monika? Kolege s posla mi iscepale pola Glorije, uzimajući Monikine postere. Kao da smo još u srednjoj školi.
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2412 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Novi Džejms Bond ušao u Ginisovu knjigu rekorda
Novi film o Džejmsu Bondu, 24. po redu "Spektra" ušao je u Ginisovu knjigu rekorda u kategoriji najveće filmske ekspolzije. Scena je snimana u Maroku, a za nju je bilo potrebno 8.418 litara benzina i 33 kilograma eksploziva. Ovu scenu je osmislio oskarovac i majstor specijalnih efekata Kris Korbould, preneli su britanski mediji. Danijel Krejg i producentkinja filma Barbara Brokoli su primili ovu počast umesto Korboulda. Pre "Spektre" rekord za najveću eksploziju držao je film iz 1994. godine „Blown Away“”u kome igraju Džef Bridžis i Tomi Li Džons. |
|
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
onako, bolje da nisu cepali novine |
|
- Armin van Buuren |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ah, koliko je Bond zaostao, dok ljudi raznose planete iz kancelarija on se igra eksplozivima po pustinji.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svaka čast za eksploziju, nadam se da istu scenu nisu ponavljali više puta.
Ne znam po kom principu biraju Bonda - ali Daniel Craig je zadnja osoba koju bih odabrao za britanskog tajnog agenta. Nemac OK, Šveđanin OK, Britanac WTF. Bond je već davno ispričana priča, ne mora da ima 1000 nastavaka. Zamor materjala i zamor publike. A aktuelni neprijatelj se uvek lako može naći. PS.glupa mi je scena u traileru: ko je koga došao da ubije? Realno: prvo pucaš pa onda postavljaš glupa pitanja. PS.2.Pirs Brosnan - James Bond No1. Ažurirao Danilo-Naissus - 14.Studeni/Nov.2015 u 14:58 |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 53944 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
Rapido
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2009 Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
:)
Ažurirao Rapido - 26.Studeni/Nov.2015 u 00:18 |
|
Rapido
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
ROCCAFORTE, BELGRADO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2010 Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
nema vise romantike ,Rogera Moora,seana Connerya ,ali i ovo je jedan visokobudzetni krimic,malo razvucen ,ali dovoljan za 2 sata kvalitetnog vremena...kada nemas pojma sta da gledas,uzmes Bonda i to je to
|
|
Lady Grooya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 11.Srpanj/Jul.2014 Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Samo jedan je Džejms Bond (ali kao filmski junak). Danijel Kejg... pa mogli su i bolji izbor napraviti
|
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 949 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Spektakularna zabava!
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |