| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zlocin v dívcí skole Aka Crime at the Girls School (1966) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zlocin v dívcí skole Aka Crime at the Girls School (1966)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2014 u 00:55 |
|
Zlocin v dívcí skole (1966) * Crime at the Girls School * ![]() IMDb Režija: Jirí Menzel, Ivo Novák Scenarij: Jirí Menzel, Ivo Novák Žanr: Krimi, Komedija Jezik: Češki Država: Čehoslovačka Trajanje: 107 min Lubomír Lipský ... Lieutenant Boruvka Jan Preucil ... Pavel Málek - criminalist Pavla Marsálková ... Director of girl's school (segment "Zlocin v dívcí skole") Jirí Kodet ... Pavel Lavecký (segment "Zlocin v dívcí skole") Vladimír Huber ... Prof. Lumír Kote (segment "Zlocin v dívcí skole") Jirina Stepnicková ... Wife of Prof. Kote (segment "Zlocin v dívcí skole") Hana Horácková ... Zuzanka Boruvková (segment "Zlocin v dívcí skole") Vera Kresadlová ... Vladimíra Celbová (segment "Zlocin v dívcí skole") Jitka Scoffin ... Kveta Herodesová (segment "Zlocin v dívcí skole") Petr Kostka ... Bartos (segment "Smrt na Jehle") Jana Gýrová ... Jirina Fikotová (segment "Smrt na Jehle") Jan Faltýnek ... Frantisek Malát (segment "Smrt na Jehle") Oldrich Velen ... Warrant officer SNB (segment "Smrt na Jehle") Omnibus od tri priče, prema scenariju Josef Skvoreckog: 'Smrt na Jehle' priča o rafiniranom ubistvu u grupi planinara. 'Kako se žena kupa' opisuje ubistvo u noćnom lokalu među igračicama. 'Zločin u devojačkoj školi' na ironičan način prikazuje grupu učesnika najviših razreda koji prate omrznutog profesora matematike. Prevod je uradio: Svetofil TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |