| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zire Darakhatan Zeyton Aka Through The Olive Trees (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zire Darakhatan Zeyton Aka Through The Olive Trees (1994)Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2015 u 14:42 |
|
Zire Darakhatan Zeyton Aka Through The Olive Trees (1994) ![]() ![]() Režija: Abbas Kiarostami Scenarij: Abbas Kiarostami, Harold Manning Žanr: Drama Jezik: Perzijski Država: Francuska, Iran Trajanje: 103 min Uloge: Mohamad Ali Keshavarz ... Film Director Farhad Kheradmand ... Farhad Zarifeh Shiva ... Mrs. Shiva Hossein Rezai ... Hossein Tahereh Ladanian ... Tahereh U zemljotresom razrušenom selu na severu Irana, stiže filmska ekipa kako bi snimila film "I život se nastavlja". Lokalni mladi zidar Hosein je angažiran za malu ulogu u filmu, a za njegovu partnericu je odabrana Tahereh, djevojka u koju je ludo zaljubljen i koja je u stvarnom životu odbila udati se za njega. Kako snimanje filma odmiče situacija se sve više komplicira. Hosein nastavlja sa udvaranjem, a granica između fikcije i stvarnosti sve više blijedi. Prevod je uradio: Aleksandar Simic ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |