| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zanjeer (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zanjeer (2013)Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2015 u 22:35 |
|
Zanjeer (2013) ![]() ![]() Režija: Apoorva Lakhia Scenarij: Salim Khan, Javed Akhtar Žanr: Akcija, Triler Jezik: Hindi, Telugu Država: Indija Trajanje: 137 min Uloge: Ram Charan ... Inspector Vijay Khanna Priyanka Chopra ... Mala Sanjay Dutt ... Sher Khan Prakash Raj ... Teja Atul Kulkarni ... Jaidev Film je remake filma Zanjeer iz 1973 godine. Pošteni policijski inspektor Vijay Khanna prebačen je u Mumbai kako bi se suočio sa naftnim mafijašem Rudrom Pratapom Tejom. Lijepa djevojka Mala je bila svjedok ubistva od strane člana Teja bande, ali ne želi svjedočiti. Usprkos tome što je odbila surađivati sa policijom, članovi bande Teja dobiju zadatak da je ubiju. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |