| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ya tozhe khochu Aka Me Too (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ya tozhe khochu Aka Me Too (2012)Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2013 u 00:22 |
|
Ya tozhe khochu (2012) * Me Too * ![]() IMDb Režija: Aleksey Balabanov Scenarij: Aleksey Balabanov Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 83 min Oleg Garkusha ... Oleg Vyacheslav Ivanov Yuriy Matveev ... Yura Aleksandr Mosin ... Sanya aka Bandit Alisa Shitikova ... Alisa Film 'Me Too', ruska crna komedija odlikuje se jednostavnošću priče u kojoj nema profesionalnih glumaca i koja je ispunjena osećajem nepovratnosti. Razbojnica Sanja, nakon naročito opake pucnjave, naleće na muzičara Olega. Prateći polu mitološku priču par se odlučuje na hodočašće do 'Zvonika sreće' Ovo je posljedni film velikog ruskog filmskog režisera Alekseya Balabanova, autora filmova 'Pro urodov i lyudey', 'Brat' iz 1997, i nastavak 'Brat 2', 'Voyna', 'Zhmurki' i 'Gruz 200' Prevod je uradio ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |