| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
World War Z (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: World War Z (2013)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2013 u 12:24 |
![]() Žanr: Akcija / Drama / Horor Scenario: Matthew Michael Carnahan, Drew Goddard, Damon Lindelof, J. Michael Straczynski, Max Brooks (roman) Režija: Marc Forster (Quantum of Solace, 2008.) Glavne uloge: Brad Pitt, Mireille Enos, Abigail Hargrove, James Badge Dale, Matthew Fox Godina proizvodnje: 2013 Zemlja porekla: SAD / Malta Trajanje: 116 min Sinopsis: Priča prati Gerryja Lanea (Brad Pitt), zaposlenog u Ujedinjenim Nacijama, koji će proputovati ceo svet kako bi zaustavio pandemiju koja obara vojske i vlade i preti da uništi celu ljudsku rasu. happynovisad.com Ažurirao icemaher - 12.Srpanj/Jul.2013 u 13:15 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2013 u 18:07 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2013 u 17:57 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |