| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wolfskinder Aka Wolf children (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wolfskinder Aka Wolf children (2013)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2015 u 21:15 |
|
Wolfskinder Aka Wolf children (2013) ![]() ![]() Režija: Rick Ostermann Scenarij: Rick Ostermann Žanr: Drama, Istorijski Jezik: Njemački, Ruski, Litvanski, Ukrajinski Država: Njemačka Trajanje: 91 min Uloge: Levin Liam ... Hans Helena Phil ... Christel Vivien Ciskowski ... Asta Patrick Lorenczat ... Fritzchen Willow Voges-Fernandes ... Karl Povijesna drama 'Vučja djeca0 odvija se 1946. g., a prati grupu ratne siročadi koji se muče kako bi preživjeli među ruševinama poratne Europe. Radnja filma usredotočena je na 14-godišnjeg Hansa koji sa svojim mlađim bratom Karlom kreće na put prema Litvi nakon smrti njihove majke. Međutim, dok bježe od sovjetskih vojnika, braća se razdvoje. Vođen naizgled beznadnom potragom za svojim mlađim bratom, Hans se pridruži skupini djece, vučjoj djeci, u borbi protiv gladi, vremenskih neprilika i bolesti u stranoj zemlji. Prevod je uradio: Gale. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |