| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
White Bird in a Blizzard (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: White Bird in a Blizzard (2014)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2014 u 19:20 |
|
White Bird in a Blizzard (2014)
![]() http://www.imdb.com/title/tt2238050/ Žanr: Drama / Triler Režija: Gregg Araki Scenaristi: Gregg Araki / Laura Kasischke Država: Francuska / USA Jezik: Engleski Glavne Uloge: Shailene Woodley,Eva Green,Thomas Jane,Christopher Meloni,Angela Bassett O Filmu: Kat Connors ima 17 godina, i u pravo otkriva čari puberteta i sve drugo što prati ovaj turbulentan period u ljudskom životu. Ovo bi lako mogao da bude uvod za bilo koji tinejdžerski film, da mu nije dodat element misterije. Naime, Kat-ina majka, misteriozna i prelepa, nestaje bez traga i glasa jednog dana – ostavljajući nju i njenog oca same. Ovo je siže novog filma režisera Gregg Araki-ja po imenu White Bird in a Blizzard. Sam film je baziran na bestseller romanuLaura-e Kasichke, a radnja se dešava u osamdesetim godinama prošlog veka. Glavne uloge tumače sjajna Eva Green, koja je pisca ovih redova oduševila u seriji Penny Dreadfull, i Shailene Woodley koja je trenutno izuzetno popularna zbog svoje uloge u ekranizaciji The Fault is in Our Stars. Trailer: Ažurirao marko99119 - 25.Rujan/Sep.2014 u 19:21 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2014 u 19:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 14:11 |
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2015 u 00:30 |
|
Uopšte mi nije jasno ko ovoliko forsira glavnu glumicu, meni je baš nekako bezlična, nema ličnost... Što se filma tiče, ne sviđa mi se što su žanrovi toliko izmešani, čas gledam romantičnu komediju, čas triler, pa malko horor, pa komediju, ma daj! Samo sam čekala kraj, baš da vidim da li je ono što mislim da jeste, i jeste. Isprana tema, sa malenim iznenađenjem na kraju, koje je totalno bezveze. Preskočiti.
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |