| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
We Are Your Friends (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: We Are Your Friends (2015)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2015 u 08:36 |
|
We Are Your Friends (2015)
![]() Režija: Max Joseph Scenarij: Max Joseph (screenplay), Meaghan Oppenheimer (screenplay), 1 more credit » Žanr: Drama, Music, Romance Jezik: engleski Država: UK, France, SAD Trajanje: 96 min Uloge: Zac Efron ... Cole Wes Bentley ... James Emily Ratajkowski ... Sophie Jonny Weston ... Mason Shiloh Fernandez ... Ollie Zac Efron je Cole Carter, mladi i ambiciozni DJ kojega glazba pokreće više od ičega i učinit će sve kako bi uspio u losanđeleskim vodama elektronske glazbe. Cole je počeo kao klinac koji promovira zabave i pokušava se probiti u brutalnoj glazbenoj industriji. Kao što to kaže u najavi filma, pomalo zajedljivo, za uspjeti kao DJ „trebaš jedino računalo, malo talenta i jednu pjesmu.“ Cole otkriva svoje tajne DJ-inga i kako počinje puštati glazbu brzine 125 bpm-a i zatim napreduje do 128 bpm-a oko kojeg se uvijek kreće većina scenske glazbe. Zanimljivo je da se glazba koja prati najavu filma, Bassnectarov "You & Me" s W. Darlingom, kreće u granicama od 70 do 140 bpm-a. izvor:CineStar Preveo/la: Beca011 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2015 u 23:54 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |