| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wagons East (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wagons East (1994)Objavljeno: 03.Svibanj/May.2014 u 23:36 |
|
Wagons East (1994) ![]() IMDb Režija: Peter Markle Scenarij: Matthew Carlson, Jerry Abrahamson Žanr: Avantura, Komedija, Western Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 107 min Joe Bays ... River Townsman Abraham Benrubi ... Abe Ferguson Jill Boyd ... Prudence Taylor John Candy ... James Harlow Douglas Carlson ... Bar Patron Melinda Culea ... Constance Taylor Ryan Cutrona ... Tom Bud Davis ... Desperado Leader Billy Daydoge ... Elder Thomas F. Duffy ... Clayton Ferguson David Dunard ... Harry Bob Ferguson Odmetnuti doseljenici na Divljem zapadu; Bivši doktor Phil, prostiutka Belle i homoseksualni prodavač knjiga, odluče da više ne žele živjeti na zapadu i unajme ostarjelog kauboja Jamesa Harowa da im pomogne da se vrate svojim rodnim mjestima na istok. Put na istok se zakomplicira kada se James napije i odvede ih na teritoriju Sioux indijanaca. Ovo je posljednji film koji je John Candy snimio, umro je usred snimanja te su pomoću specijalnih efekata završili film. Prevod su uradili: Ankh1984 TITL donatodibergamo TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |