| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
W imie... aka In the Name Of (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: W imie... aka In the Name Of (2013)Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2014 u 15:24 |
|
W imie... (2013) * In the Name Of * ![]() IMDb Režija: Malgorzata Szumowska Scenarij: Malgorzata Szumowska, Michal Englert Žanr: Drama, Triler Jezik: Poljski Država: Poljska Trajanje: 102 min Andrzej Chyra ... Priest Adam Mateusz Kosciukiewicz ... Lukasz Lukasz Simlat ... Teacher Michal Maja Ostaszewska ... Ewa Maria Maj ... Lukasz's Mother Tomasz Schuchardt ... Adrian Kamil Adamowicz ... Rudy Mateusz Gajko ... Gajo Jakub Gentek ... Koko Adam, katolički svještenik koji je tek 21. godini otkrio svoj poziv, preuzme malu parohiju na selu u kojoj organizira okupljanje mladića sa problematičnom prošlošću. Zbog njegove vitalnosti i energije okolina ga dobro prihvati, a osvajanje mlade Eve odbija riječima da je zavjetovan. Kada upozna Lukasza, ekscentričnog mladića iz seoske obitelji, Adam je prisiljen suočiti se sa svojom skrivenom seksualnošću. NAGRADE: 2013 - Berlin International Film Festival Malgorzata Szumowska, dobitnica nagrade 'Teddy' i nagrade Reader Jury of the "Siegessäule", nominacija nagrade 'Golden Berlin Bear'. Prevode su uradili mita53 i sinrazmetni mita53 TITL sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |