| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vigilante Force (1976) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vigilante Force (1976)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2014 u 18:08 |
|
Vigilante Force (1976) ![]() Žanr: Krimi, Akcija, Avantura Trajanje: 89 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: George Armitage Uloge: Kris Kristofferson ... Aaron Arnold Jan-Michael Vincent ... Ben Arnold Victoria Principal ... Linda Christopher Bernadette Peters ... Little Dee Mislili su da su si unajmili heroja koji će ih spasiti no samo su dovukli još nevolja. Nakon što otkriju naftu u malom gradu, lokalna tvornica propadne, a broj nasilnih zločina poraste. Jednom mladiću prekipi te u pomoć zove svog starijeg brata, ciničnog veterana Vijetnamskog rata koji očisti ulice od zločinaca no onda pokuša uzeti grad za sebe. izvor: mojtv Prevod uradila faithlessmary Ažurirao bojan969 - 22.Sijecanj/Jan.2015 u 21:12 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2015 u 23:49 |
|
Prevod je najavila faithlessmary ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2015 u 21:13 |
|
faithlessmary hvala za prevod
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |