| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Via Castellana Bandiera aka A Street in Palermo (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Via Castellana Bandiera aka A Street in Palermo (2013)Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 21:34 |
|
Via Castellana Bandiera (2013) * A Street in Palermo * ![]() IMDb Režija: Emma Dante Scenarij: Emma Dante, prema vlastitom romanu Žanr: Komedija, Drama Jezik: Talijanski, Albanski Država: Italija, Švicarska, Francuska Trajanje: 92 min Emma Dante ... Rosa Alba Rohrwacher ... Clara Elena Cotta ... Samira Renato Malfatti ... Saro Calafiore Dario Casarolo ... Nicolò Carmine Maringola ... Filippo Mangiapane Sandro Maria Campagna ... Santo Elisa Parrinello ... Concetta Giuseppe Tantillo ... Salvatore Daniela Macaluso ... Maria Grazia Marcella Colaianni ... Patrizia Giacomo Guernieri ... Natale Kada Rosa i Clara krenu autom u Palermo na vjenčanje, posvađaju se i zaviju autom na sporednu cestu na kojoj iz suprotnog smijera naiđe drugo auto u kojem se nalazi velika lokalna obitelj na čelu sa starijom gospođom Samirom. Niko od njih se ne želi skloniti sa ceste i tako dati drugima prednost. Sudionici ove male saobraćajne krize zbog usijanih glava, cijelu situaciju pretvore u pat poziciju epskih razmjera. Prevod je uradila: Vila Ravijojla TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |