| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vacanze col gangster (1954) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vacanze col gangster (1954)Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2013 u 00:22 |
|
Vacanze col gangster (1954) * Vacation with a gangster * ![]() IMDb Režija: Dino Risi Scenarij: Dino Risi, Ennio de Concini Žanr: Komedija Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 70 min Marc Lawrence ... Jack Mariotti Giovanna Pala ... Amelia Terence Hill ... Gianni (as Mario Girotti) Lamberto Maggiorani ... Il galeotto innocente N. 5823 Gaetano Pessina ... Andrea Luciano Caruso ... Mario Alfredo Baldieri ... Nino Antonio Machi ... Ugo Pet dječaka pronađu poruku od zatvorenika koji tvrdi da je nepravedno osuđen. Dječaci pripremaju plan s kojim će spasiti nevinog čoveka tijekom ljetnih praznika. Nevinom zatvoreniku koji ima broj 5823, pošalju tortu sa skrivenom porukom, ali je torta greškom uručena zatvoreniku broj 6211 koji je opasan kriminalac. Ovaj film je prvijenac 12-godišnjeg Maria Girottija, poznatijeg kao Terence Hill. Prevod je najavio Tangoloo2 Ažurirao Kneginja - 09.Srpanj/Jul.2013 u 00:23 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |