| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Uranya (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Uranya (2006)Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2013 u 18:33 |
|
Uranya (2006) ![]() IMDb Režija: Costas Kapakas Scenarij: Costas Kapakas Žanr: Komedija Jezik: Grčki Država: Grčka, Italija Trajanje: 100 min Aris Tsapis ... Ahilleas Maria Grazia Cucinotta ... Uranya Dimitris Piatas ... Sergeant Batsakoutsas Manolis Mavromatakis ... Dimitrakopoulos Dina Mihailidou ... Evgenia Taxiarhis Hanos ... Alekos Tasos Palatzidis ... Cinema Owner Yorgos Souxes ... Sotiris Andreas Kyriakakis ... Thomas Giorgos Liatis ... Iraklis Michalis Tsirakis ... Fotis Nikos Vasilikiotis ... Fanourios Hristina Mantesi ... Zoi Vasilis Tsaglos ... Grandfather Vana Partheniadou ... Midwife Za vrijme diktature, 1969 godine u malom grčkom selu, mladi Ahilleas u želji da vidi golu Brigitte Bardot, padne sa zida dvorišta lokalnog kina i slomije nogu. Dok je bio u gradu zbog lječenja, Ahilleas prvi put vidi televizor i lansiranje Apolla na mjesec koje ga tako preuzme da postane opsjednut njime. Zajedno sa prijateljem skuplja novac za kupnju televizora, ali su uskoro suočeni sa dilemom: da li da kupe televizor ili posjete Uraniju, predivnu ženu koja živi u kući pored mora i zbog koje su položili zajedničku zakletvu da će uštedjeti dovoljno novaca kako bi ih naučila sve o 'tajnama ljubavi'? Prevod je uradila cokinica TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |