| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Upstream Color (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Upstream Color (2013)Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2014 u 14:28 |
|
Upstream Color (2013) ![]() IMDb Režija: Shane Carruth Scenarij: Shane Carruth Žanr: Drama, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 96 min Amy Seimetz ... Kris Shane Carruth ... Jeff Andrew Sensenig ... The Sampler Thiago Martins ... Thief Kathy Carruth ... Orchid Mother Meredith Burke ... Orchid Daughter Andreon Watson ... Peter Ashton Miramontes ... Lucas Myles McGee ... Monty Frank Mosley ... Husband Carolyn King ... Wife Kerry McCormick ... OBGYN Marco Antonio Rodriguez ... MRI Tech Na parkiralištu pred noćnim klubom neimenovan lopov otme mladu poslovnu ženu Kris, koju s pomoći nekakvog posebno prepariranog parazita pretvori u napola svjesnog zombija koji sluša svaku njegovu komandu. Lopov izmanipulira hipnotiziranu Kris da ispazni svoje bankovne račune i preda mu novac. Nekoliko dana kasnije, Kris se probudi u svom autu ne sjećajući se šta se je dogodilo, slobodna je ali i financijski uništena. Kada sretne Jeffa, zaljubi se u njega i polako se izvlači iz emotivne utrnulosti. Uskoro shvate da je i on sam možda žrtva istog procesa. U nadrealističnoj maniri redaju se uzbudljive i nevjerovatne slike, naracija filma je razdobljena, i sam film je gorka pilula za mainstream publiku, naviknutu na jasne i jednostave odgovore. 'Upstream Color' je precizna, intelektualistička, namjerno nerazumljiva naučna fantastika, koja body horror ranih Cronenbergovih djela preplete s sanjivom atmosferom jednim od novijih filmova Terrencea Malicka. Naslov filma u originalu označava ima biofarmaceutsko značenje i odnosi se na nečistoće u ranom stupnju nekog hemijskog procesa. NAGRADE: 2013 - Sundance Film Festival Shane Carruth, nominacija nagrade Grand Jury Johnny Marshall, Shane Carruth: dobitnici nagrade Special Jury 2013 - Gotham Awards Amy Seimetz, nominacija nagrade za najbolju glumicu Nominacija nagrade za najbolji film 2013 - Chicago Film Critics Association Awards Nominacija nagrade za najbolju montažu 2013 - Central Ohio Film Critics Association Nominacija nagrade za najbolji film Prevod je najavio Gaca62 Ažurirao Kneginja - 02.Sijecanj/Jan.2014 u 14:29 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 03:56 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 14:55 |
|
Bas si brz, jedva stignem teme napraviti ![]() ![]() Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 00:43 |
|
Значи без објашњења из ове теме никада не бих сконтао шта се десило, лол.
Можда треба да нагласите спојлер. У ствари, не спојлер већ објашњење целог филма, пошто је филм мајндфак. |
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |