| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Une belle fille comme moi Aka A Gorgeous Girl Like Me (1972) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Une belle fille comme moi Aka A Gorgeous Girl Like Me (1972)Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2016 u 19:56 |
|
A Gorgeous Girl Like Me (1972) "Une belle fille comme moi" (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija, Krimi, Drama Trajanje: 98 min Država: Francuska Jezik: Francuski Režija: François Truffaut Scenario: François Truffaut po romanu Henry Farrella Uloge: Bernadette Lafont ... Camille Bliss Claude Brasseur ... Maître Murene Charles Denner ... Arthur Guy Marchand ... Roger, aka Sam Golden André Dussollier ... Stanislas Prévine Stanislas Previn je mladi sociolog, koji sprema diplomski rad na temu žena kriminalaca. Tema njegovog rada jeste Kamila Blis, devojka koja služi zatvorsku kaznu za ubistvo jednog od svojih mnogobrojnih ljubavnika. Takođe je optužena za ubistvo oca i maćehe kao i za pokušaj ubistva muža i advokata. Kroz nekoliko razgovora Kamila priča priču o svom životu i objašnjava kako je tako fina devojka poput nje završila u zatvoru. Koristeći svoj fatalni ženski šarm, Kamila konačno uspeva da ubedi Stanislasa u svoju nevinost. izvor: HBO Prevod uradio kolec |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |