| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Un Indien Dans La Ville Aka Little Indian, Big City (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Un Indien Dans La Ville Aka Little Indian, Big City (1994)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 17:59 |
|
Un indien dans la ville (1994) * Little Indian, Big City * ![]() IMDb Režija: Hervé Palud Scenarij: Igor Aptekman, Philippe Bruneau Žanr: Avantura, Komedija, Romansa Jezik: Francuski, Ruski Država: Francuska Trajanje: 90 min Thierry Lhermitte ... Stephen Patrick Timsit ... Richard Ludwig Briand ... Mimi-Siku Miou-Miou ... Patricia Arielle Dombasle ... Charlotte Tolsty ... Pavel Sonia Vollereaux ... Marie Jackie Berroyer ... Jonavisky Marc de Jonge ... Rossberg Louba Guertchikoff ... Mrs. Godette Philippe Bruneau ... Mr. Marshal Stephen je broker i živi u Parizu, želi razvod od supruge Patricije da se može vjenčati sa Charlotte. Međutim, Patricia zadnjih 13 godina živi u Venezueli sa amazonskim indijanacima. Stephen otputuje u Venezuelu da je zamoli da potpiše papire za razvod. Kad se sretnu, Patricia ga obavijesti da imaju sina Mimi-Siku koji je odrastao kao amazonski indijanac. Također mu kaže da ne želi potpisati papire za razvod, osim ako ne povede sina u posjet Parizu, na što Stephen pristane. Prevod je uradio Dr IggY TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 23:19 |
|
Dr IggY hvala za prevod ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |