| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ugly (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ugly (2013)Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2015 u 14:02 |
![]() ![]() jer tako njezin sadašnji muž, koji je načelnik u policiji, želi. Ona je očajna i odluči si oduzeti život, ali u tom trenutku dolazi njezina kći Kali iz prvog braka i iskaže želju da bude sa svojim ocem. Ona ju odveze svom bivšem mužu koji je glumac u usponu. On ignorira svoju kćer zbog poziva koji bi mogli završiti unosnim poslom. Ostavlja ju u autu kako bi otišao na audiciju. Kada se vratio do auta, Kali je nestala. ![]() ![]() |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2015 u 19:31 |
|
Lična ocena 10. Jedino nisam pomislio da se dogodilo ono što se zapravo i dogodilo.
![]() Drago mi je da sam video Daramraja (Ronit Roy) u drugoj ulozi. Nedostajalo mi je njegovo batinanje.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |