Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Two Night Stand (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Two Night Stand (2014)

Two Night Stand

Two Night Stand (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

86 min

Režija:

Max Nichols

Scenarij:

Mark Hammer

Glavne uloge:

Joey Lauren Adams
  >  Customer Service Agent (voice)
Michael Showalter
  >  Rick Raines
Jessica Szohr
  >  Faiza
Victor Cruz
  >  Arresting Officer #1
David Weiss
  >  Arresting Officer #2
Leven Rambin
  >  Daisy
Miles Teller
  >  Alec
Berto Colon
  >  Bouncer
Jeremy Rishe
  >  Drunk Guy
Brian Petsos
  >  Himself
Kellyn Lindsay
  >  Becca
Lio Tipton
  >  Megan
Kid Cudi
  >  Cedric
Chris Conroy
  >  Ben
Josh Salatin
  >  Chris

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Two Night Stand (2014)
    Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2014 u 22:32

Two Night Stand (2014)

Žanr:
romantična komedija

Režija: Max Nichols

Uloge: Miles Teller, Analeigh Tipton, Jessica Szohr, Leven Rambin, Scott Mescudi

Jezik: engleski

Premijera: 26. septembar 2014. godine

Radnja:
Nakon što provedu katastrofalnu noć zajedno, dvoje stranaca se bude i otkrivaju da su zavejani i da ne mogu da izađu napolje. Primorani da budu zajedno, polako upoznaju jedno drugo i avantura za jednu noć pretvara se u nešto više.

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2014 u 23:15
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2014 u 00:33

Hvala kumek uzdravlje

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 21:54
Stoji da ja znam biti papak za ove filmiće, no i bez toga meni je ovo bilo iznenađujuće zabavno. Sam po sebi, tek još jedna romantična komedija, lagana, no Miles Teller je dovoljno zanimljiv (svakako me ne iritira kao većina današnjih klinaca-glumaca) a Analeigh Tipton je slatkica (ima i slatku guzu, ako smem da primetim tj) dok među njima ima kakve hemije, što takođe ne viđam često danas u ovakvim filmovima. Uz sve to, ima i puuuuno snega, što meni u sred vrelog leta prija, dakle, dobar film!  LOLLOL
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2026 u 09:17
Naleteh sinoć na ovaj film na nekoj televiziji, pa se podsetih na Puppetovu preporuku. Osoba koju je Puppet nazvao slatkicom, u međuvremenu više nije žena - već je postala "non-binary". Više nije ni Analeigh, već Lio. Ali, sve to nije smetalo da bude u braku sa likom po imenu Čad... Ko će se tu više snaći? A, ovaj film - pa, onako... bilo je i zabavnijih...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.