| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Twin Peaks: Fire Walk with Me The missing pieces (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Twin Peaks: Fire Walk with Me The missing pieces (2014)Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2014 u 02:30 |
|
Twin Peaks: Fire Walk with Me The missing pieces (2014) ![]() Režija: David Lynch Scenarij: David Lynch, Robert Engels Žanr: Misterij, Triler Jezik: Engleski Država: SAD, Francuska Trajanje: 1636 min Sheryl Lee ... Laura Palmer Ray Wise ... Leland Palmer Mädchen Amick ... Shelly Johnson Dana Ashbrook ... Bobby Briggs Phoebe Augustine ... Ronette Pulaski David Bowie ... Phillip Jeffries Eric DaRe ... Leo Johnson Miguel Ferrer ... Albert Rosenfeld Pamela Gidley ... Teresa Banks Heather Graham ... Annie Blackburn Chris Isaak ... Special Agent Chester Desmond Moira Kelly ... Donna Hayward Peggy Lipton ... Norma Jennings David Lynch ... Gordon Cole James Marshall ... James Hurley Blu-ray format na deset diskova, donosi obje sezone serije Twin Peaks (1990), film Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992), kao i dosad neobjavljen materijal; 90 minuta neiskorišćenih, isječenih i brisanih scena iz filma o zadnjim danima Laura Palmer. David Lynch je pripremio Blu-ray kolekciju za ljubitelje kultne serije i izmišljenog planinskog mesta, koje se sa svojim čudnim stanovnicima, nestvarnom atmosferom i briljantnom muzikom koju potpisuje Angelo Badalamenti, duboko urezalo u umove jedne generacije sa 30 novih scena koje su izmontirane kao serija vinjeta. Prevod je uradio: markoman1979 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |