| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trudno byt bogom Aka Hard to Be a God (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trudno byt bogom Aka Hard to Be a God (2013)Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2014 u 18:14 |
|
Trudno byt bogom (2013) * Hard to Be a God * ![]() IMDb Režija: Aleksey German Scenarij: Arkadiy Strugatskiy, Boris Strugatskiy Žanr: Sci-Fi Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 170 min Leonid Yarmolnik ... Don Rumata Dmitriy Vladimirov Laura Lauri Aleksandr Ilin ... Arata Yuriy Tsurilo ... Don Pampa Evgeniy Gerchakov ... Budakh Aleksandr Chutko ... Don Reba Oleg Botin ... Bucher Pyotr Merkurev Juris Laucinsh ... Palach Remigijus Bilinskas ... Warrior Natalya Moteva ... Ari Film je snimljen prema kultnom romanu koji su napisala braća Arkadiy i Boris Strugatskiy 1963 godine. Na planetu Arkanar koja je još uvijek na stupnju razvoja srednjeg vijeka, sleti grupa naučnika sa Zemlje koja je poslana da pomogne u razvoju tamošnje civilizacije ne remeteći slijed istorije. Kada u Arkanoru vlast preuzme 'crno bratstvo', Rumata u želji da spasi lokalne intelektualce ipak ne uspjeva sačuvati svoju neutralnost, uzme mač u svoje ruke i tako naruši slijed istorije. Prevod je uradio: tplc TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |