| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tom Sawyer (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tom Sawyer (2011)Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2015 u 14:57 |
|
![]()
s kojom on i polubrat Sid žive u malom gradu St. Petersburgu na rijeci Mississippi. Iako je teške naravi, Polly je preuzela obvezu odgojiti Toma da postane odgovorna i pristojna osoba. Srećom, Tom ima prijatelja Hucka Finna koji jednako kao i on voli avanture. Tom i taj siročić koji stanuje u bačvi na rubu grada provode svaki slobodni trenutak zajedno. Samo je jedna iznimna djevojčica uspjela skrenuti Tomove misli od skitanja s Huckom: Becky Thatcher, kći novog suca St. Petersburga koji se upravo doselio u grad. Tom pokušava svojim „herojskim pothvatima“ impresionirati djevojčicu. Tako jedne večeri Toma i Hucka njihove dogodovštine odvedu na staro groblje. Ali nisu jedini posjetitelji groblja u to gluho doba noći: nenadano ugledaju Injun Joea, zastrašujućeg momka koji već dugo terorizira St. Petersburg, kako ubija nekog i za to optuži pijanicu, ali nevinoga, grobara Muffa Pottera. Što im je činiti? Njihova hrabrost naći će se na zahtjevnoj i opasnoj kušnji.
![]() |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 17:02 |
|
Prevod je najavio osman2510 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |