| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | |
Sentinel
Translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Poruke: 2200 |
Tema: Titlovi aplikacijaObjavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 15:18 |
|
Ovako, posto me krenulo ovih dana, samo programiranje, sta mislite da napravim jednu "ofisl" aplikaciju za titlove?
nesto kao sto je onaj clan postao, samo puno optimiziranije i funkcionalnije? primjer funkcija: download/upload titlova (ovisno kako se logirate) automatska pretraga titlova po releasovima filtriranje po jezicima visejezicno sucelje ... sucelje bi bilo fensi radjeno u expression blendu a samo okruzenje bi bilo u .NET okruzenju (c#) recite sta mislite o ovome, slobodno predlozite jos ideja ako ste za... |
|
|
"I loved to be alive but I was not afraid to die..."
|
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Poruke: 2640 |
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 12:16 |
|
Ja se mogu ukljuciti u deo za prevod, ukoliko ima opcije za izbor na jezik za interfejs.
|
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Moderator
Stočar Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Poruke: 8526 |
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 12:39 |
|
Odlicna ideja!
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Poruke: 2835 |
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:06 |
|
Svakako da. Radi se na jednostavnom XML GET API-ju koji bi olaksao bas sve navedeno.
Jikega Milan vec radi na slicnoj aplikaciji.
Nadam se da cu uskoro imati mali dio za developere. Da sam znao da na forumu ima toliko programera vec bi to i uradio.
Takodjer molim te da mi se javis na mail ako imas neke special stvari koje treba implementirazi.
|
|
|
Srdačan pozdrav Nikola Ristić : nikola@titlovi.net http://www.titlovi.com Skype::nikola-rist |
|
![]() |
|
Sentinel
Translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Poruke: 2200 |
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:12 |
|
super
![]() prvo da mi prodju kolokviji, sad je ludnica pa cu za nekih tjedan ili dva postat tu ako ista konkretno napravim, i naravno updejtat progress ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 01:36 |
|
evo ljudi, uhvatio sam malo vremena, pa sam se poigrao s izgledzom sucelja
nisam neki umjetnik, ovo sam zasad sklepao, pa me zanimaju vasa misljenja i prijedlozi =) ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Poruke: 18080 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 02:10 |
|
Apsolutno romantično... Ovaj, apsolutno odlično. Uklapa nam se i vizuelno i funkcionalno.
![]() Kako će izgledati kad nađe rezultat, mislim, šta će se sve od podataka ispisivati? |
|
![]() |
|
Sentinel
Translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 11:19 |
|
sve sto API vraca...
trenutno samo dohvaca podatke o titlovima, a pretraga je samo po naslovu, zato je tako malo opcija. to je lako implementirat (manje vise, nisam jos radio s ovim XAML-om :P), zasad samo radim na izgledu sucelja. dakle, jel font ok? jel boja ok? premracan? ikakve sugestije? |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Administrator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 13:22 |
|
Uvek sve može drugačije. Lično mislim da je dobro ovako...
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Poruke: 2835 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 13:50 |
|
Kad ti bude trebao pristup API-ju posalji mi mail pa cu ti dati pristup. Putem apija se moze ljepo pretrazivati po naslovu, jeziku a uskoro u uploaderu i releasu.
|
|
|
Srdačan pozdrav Nikola Ristić : nikola@titlovi.net http://www.titlovi.com Skype::nikola-rist |
|
![]() |
|
Sentinel
Translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:25 |
taman mi to trebaevo mislim da je ovo zasad finalno sucelje :P komentari pliz ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Administrator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:37 |
|
Recimo da bih ja izbacio "polje" na kome su "File", "Settings"... Samo da budu slova, ili bih to polje proširio do kraja prozora... Da li ćeš dodavati neki "About" ili "Help"... ?
Takođe, verujem da ti je Broadway omiljeni font ali bih ja išao sa nekim smirenijim, klasičnijim... Kojim će fontom ispisivati rezultate? Sve su ovo finese i stvar ukusa, generalno mi je skroz OK! |
|
![]() |
|
cudak_31177
Administrator
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Poruke: 8986 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:38 |
|
Do JAJA!!! Izgleda odlično, mnogo mi se sviđa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sentinel
Translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:43 |
|
e sad, taj settings je zamisljen za:
promjenu jezika promjenu skina definiranje putanje do API urla (u slucaju promjene servera) unosenje usernamea i passa za logiranje na sajt u slucaju uploada titlova (nekad valjda :P) i ostale sitnice sto mogu past na pamet :P help mozda, kakav budem s vremenom :P font, a nesto me jebe ova datagrid dizajner, ne da promjenu headera, zato cu probat sad namjestit da binding source bude xml koji se vraca kao rezultat, pa ce valjda moci i header ljepse izgledat... mislio sam rezultate ispisivat calibrijiem, font 11 napominjem ovo je samo izgled sucelja, animacije, fontovi, boje i pizdarije, jos nisam poceo s kodom. btw radim u .NET 3.5 (win7 i win vista good to go, za ostale verzije nisam siguran) |
|
|
|
|
![]() |
|
death embrace
Žuti 2
Pridružen: 30.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Poruke: 4 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:57 |
|
aaaaaaaaaa..predobro..sta cekas..daj link za skidanje
|
|
![]() |
|
Sentinel
Translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 17:09 |
polako bit ce za koji dan :Pcim napravim nesto funkcionalno, bit ce poseban thread, ovo zasad je samo rasprava oko izgleda, posto mi je to trn u peti :P |
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 17:35 |
|
evo mislim da je zasad to to, sto se tice sucelja.
![]() sad cekam API id pa cu krenut s kodiranjem. inace tko ima win7 moze oprobat kako izgleda SAMO interface, nema funkcionalnosti jos nikakve extract u jedan folder sve, kad pokrenete klik na search za animaciju :P Download |
|
|
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Approval team
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: MKD-Skopje Status: Offline Poruke: 2728 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 18:24 |
|
Bravo majstore, super
|
|
![]() |
|
angels
Translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 21:00 |
|
Nice
. Ova siva pozadina mi puno bolje paše od one crne. Imaš našu punu podršku ( makarsamo moralnu ). |
|
|
Some people came into our lives and quickly go.
Some stay for a while,leave footprints on our hearts and we are never,ever the same. F.Weedn
|
|
![]() |
|
ni16v
member
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 22:17 |
|
Ovo sto si napravio odlicno izgleda, samo napred. BRAVO
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |