| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ti Presento Un Amico (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ti Presento Un Amico (2010)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2014 u 22:50 |
|
Ti Presento Un Amico (2010) ![]() IMDb Režija: Carlo Vanzina Scenarij: Francesco Massaro Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 96 min Raoul Bova ... Marco Ferretti Barbora Bobulova ... Giulia Lombardi Martina Stella ... Gabriella Kelly Reilly ... Sarah Stefano Dionisi ... Giorgio Roversi Sarah Felberbaum ... Francesca Berardi Carlo Giuseppe Gabardini ... Riccardo Paolo Calabresi ... Tony Martini Marko je mladi menadžer koji radi u kozmetičkoj firmi u Londonu, ima svoj stan i verenicu, ali kako je vreme recesije nepredvidivo, ubrzo ostaje i bez stana i bez verenice, u strahu da će biti sledeći u nizu kolega koji će dobiti otkaz. Međutim, on dobija unapređenje i odlazi u Milano ne shvatajući kakve ga sve neprilike čekaju što na poslovnom, a što na ljubavnom planu. Marko će pokušati da u nizu komičnih situacija sačuva živu glavu Prevod je uradila: Glorietta TITL Ažurirao Kneginja - 25.Rujan/Sep.2014 u 12:43 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |