| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Thunder Bay (1953) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Thunder Bay (1953)Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2015 u 15:59 |
|
Thunder Bay (1953) ![]() Žanr: Avantura, Drama Trajanje: 103 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Anthony Mann Scenario: Gil Doud, John Michael Hayes Uloge: James Stewart ... Steve Joanne Dru ... Stella Rigaud Gilbert Roland ... Teche Bossier Dan Duryea ... Gambi Jay C. Flippen ... Kermit MacDonald Nakon završetka Drugog svjetskog rata inženjer Steve Martin i njegov prijatelj Johnny Gambi dolaze u Louisianu kako bi se obogatili. Počinju s izgradnjom naftne platforme, ali na putu im stoje lokalni ribari kojima se njihov potez nimalo ne sviđa jer smatraju da su im životi u opasnosti. izvor: mojtv Prevod uradio Tangoloo2 Ažurirao bojan969 - 25.Lipanj/Jun.2015 u 21:46 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2015 u 16:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2015 u 17:38 |
|
Hvala Tangoloo2 za prevod.
Hvala bojan969 za predstavljanje filma. Nisam ga gledao, ali sad ću, prevashodno zbog velikana James Stewarta.
|
|
![]() |
|
Tangoloo2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2015 u 18:13 |
|
Zadovoljstvo je moje, Kadetoni. Puno zahvaljujem i Bojanu969. Već sam najavio još jedan film sa J.S. 'No highway in the sky iz 1951.
|
|
|
Tangoloo2
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2015 u 18:32 |
|
Tangoloo2, hvala unapred. Prevod kad bude-bude, uvek će dobro doći. Hoću da pogledam sve njegove filmove, jer nisam naišao ni na jedan loš, a pogledao sam većinu .
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |