| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Three Men in a Boat (1975) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Three Men in a Boat (1975)Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2013 u 19:19 |
|
Three Men in a Boat (1975) * Tri čovjeka u čamcu, psa da i ne spominjemo * ![]() IMDb Režija: Stephen Frears Scenarij: Tom Stoppard, prema romanu Jeromea K. Jeromea Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 64 min Tim Curry ... Jerome K. Jerome Michael Palin ... Harris Stephen Moore ... George Bill Stewart ... 1st Porter Michael Elphick ... 2nd Porter John Blain ... Traffic Supervisor George Innes ... Train Driver Russell Dixon ... Harris's Cousin Mary MacLeod ... Pathetic Woman Alan Collins ... Desolate Man Clifford Kershaw ... Irate Man Eileen Helsby ... Woman with baby Tony Rohr ... Blackmailer George Camiller ... Shelley William Russell ... Doctor Hugh Thomas ... Chemist Frank Mills ... Old River Hand Film 'Tri čovjeka u čamcu'je adaptacija istoimenog satiričnog romana J. K. Jeromea u kojem tri prijatelja, Jerome, George, Harrison i pas u drvenom čamcu plove rijekom Temzom i usput susreću zanimljive ljude i mjesta te doživljavaju brojne avanture. Humoristički roman 'Tri čovjeka u čamcu, psa da i ne spominjemo' engleskog pisca Jeromea K. Jeromea smatra se jednim od najpopularnijih književnih djela 20-tog stoljeća. Na ljestvici 'The Guardiana' je na 33 mjestu od 100 najvećih romana svih vremena (2003), a na ljestvici 'Esquire' je na 2 mjestu od 50 najsmiješnih knjiga (2009) Prva ekranizacija romana 'Three Men in a Boat' je bila 1956 u režiji Kena Annakina, a 2006 godine snimljena je i mini serija iz dva dijela. Prevod je najavio jawahell |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2013 u 20:26 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |