| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
They're a Weird Mob (1966) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: They're a Weird Mob (1966)Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2014 u 15:05 |
|
They're a Weird Mob (1966) ![]() IMDb Režija: Michael Powell Scenarij: Emeric Pressburger, prema romanu Johna O'Gradya Žanr: Avantura, Komedija, Romansa Jezik: Engleski Država: Australija, Velika Britanija Trajanje: 112 min Walter Chiari ... Nino Culotta Claire Dunne ... Kay Kelly Chips Rafferty ... Harry Kelly Alida Chelli ... Giuliana Ed Devereaux ... Joe Kennedy Slim DeGrey ... Pat John Meillon ... Dennis Charles Little ... Jimmy Anne Haddy ... Barmaid Jack Allen ... Fat Man in Bar Film su snimili velikani britanske kinematografije, scenaristi i režiseri Michael Powell i Emeric Pressburger prema romanu Johna O'Gradya. Sportski novinar Nino Culotta, talijanski emigrant, 1965 g. doputuje u Sydney vjerujući da ga kod rođaka čeka dogovoreni posao u sportskom magazinu. Kada otkrije da je njegov rođak bankrotirao i da od tog posla nema ništa, Nino prihvati posao zidara kod novog poslodavca Joea Kennedyja. Za Joea radi i Pat s kojim se Nino ubrzo sprijatelji te uz njegovu pomoć počne otkrivati čari australskog načina života. Kada Nino upozna privlačnu Kay, kćerku utjecajnog građevinskog magnata Harryja Kellyja, s kojom se počne zbližavati, ponada se da bi mu mogla pomoći u otplati rođakovih dugova. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |