| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The White Buffalo (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The White Buffalo (1977)Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2015 u 01:25 |
![]() The White Buffalo (1977) IMDB Žanr: Western Režija: J. Lee Thompson Scenario: Richard Sale, Richard Sale Trajanje: 97 min. Jezik: Engleski Charles Bronson ... Divlji Bil Hičkok Jack Warden ... Čarli Zejn Will Sampson ... Ludi Konj / Crv Kim Novak ... Gđa Poker Dženi Šermerhorn Clint Walker ... Fijukavi Džek Kajlin Imamo starog revolveraša koji svake noći sanja kako ga beli bizon ubija. Sam san je jezivo dobro predstavljen. Bizon ne izgleda užasno realistično ali ima šmeka i scene sa njim su dobro odrađene. Naročito je dobro kada je kamera postavljena sa strane te životinje, to zaista diže scene na viši nivo. Generalno, sve lokacije u filmu izgledaju autentično a kada je priroda u pitanju, izgledaju fenomenalno. Elem, površni gledaoci će ovde samo videti san kao motiv da se pronađe bizon i eliminiše. Sa druge strane, vidimo i Indijanca koji ima istu metu ali razlozi su nešto sasvim drugo. Bizon je u jednom naletu kroz njegovo selo ubio njegovu malu kćer. Kako bi ona bila mirna u večnim lovištima, Indijanac mora da njeno telo umota u kožu belog bizona. Ovde je motiv znatno veći, i zbog osvete a i zbog verovanja. Posle imamo scene gde se ova dva lika sastaju kao i borbu sa bizonom. I to je sve što površni gledalac može da vidi ovde. Izvor: filmskihitovi TITLOVI Ažurirao NikolaJe - 08.Travanj/Apr.2015 u 18:26 |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2015 u 20:16 |
|
Lična ocena 10.
Ima neke legendarne rečenice: "Nemoj da se smrzneš. Hladnije je od kurvinog srca."; "Nemoj da me plašiš. Imam samo jedne čiste gaće." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U srpskim prevodima ima na stotine grešaka: slovo dj (umesto đ), tehničke i pravopisne greške, do pola transkribovana imena; pa sam napravio pristojan titl. ![]() Ažurirao NikolaJe - 09.Travanj/Apr.2015 u 01:00 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |