Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Whistleblower (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Whistleblower (2011)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Whistleblower (2011)
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2011 u 21:53

The Whistleblower (2011)

Žanr: Drama

Režija: Larysa Kondracki

Jezik: Engleski

Uloge: Rachel Weisz, Monica Bellucci, Benedict Cumberbatch, Vanessa Redgrave

Premijera: 5. avgust

Rachel Weisz igra kanadsku policajku koja prihvata posao u Bosni u misiji UN, gde treba da podučava službenike koji se nalaze na zadatku u Bosni. Vremenom otkriva da su njene nove kolege uključene u trgovinu ljudima i polako počinje da otkriva tajnu koja doseže sve do nekih diplomata.
Skandal koji se dogodio te godine najveći je u istoriji ove organizacije.
Rejčel je, da bi što bolje odigrala ulogu Ketrin Bolkovac, dugo vremena provodila sa kanadskom policajkom.
Film je sniman krajem prošle i početkom ove godine, a u njemu , pored Rejčel Vajs, igraju i Monika Beluči, Vanesa Redgrejv i Dejvid Stratern. Veći deo snimljen je u Rumuniji, a zanimljivo je da su i Rejčel Vajs i Vanesa Redgrejv boravile u Beogradu kako bi snimale „Braću Blum”, odnosno „Koriolana”.
U filmu se pojavljuje i naš proslavljeni Sergej Trifunović, kome ovaj angažman predstavlja novu šansu da se vine na holivudsko nebo i tamo, nadamo se, ostane duže.
Film je režirala Larisa Konracki, kojoj će ovo biti drugi film sa sličnom tematikom. Prvi, zvani „Viko”, snimila je pre dve godine, a u njemu je, takođe, igrao Sergej Trifunović, i to jednu od naslovnih uloga. Verovatno je tako i „zapao za oko” Larisi, koja ga je pozvala da glumi sa svetskim zvezdama.

Prezeto sa: http://www.crvenitepih.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0896872/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 23:01

Prevod najavio rozanik Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2011 u 20:30

rozanik hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2011 u 23:51
Težak film, a nije ni čudo kad se bavi trgovinom ljudima... Meni se svideo, jako potresna priča sa dobrim glumcima, drži pažnju sve vreme... Zamalo i monitor da polupam koliko sam se iznervirala u pojedinim scenama... 8/10
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2011 u 03:32
A moram to odgledati,volim takav tip filmova.Samo ako je u principu filma Trade,Shuttle ili Inhale onda je prva liga.Makar da ima malo slicnosti i kul je.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2011 u 13:42
Ima, slobodno gledaj... A preporučujem ti i film Human Trafficking (TV 2005) ako nisi gledao...
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2011 u 14:49
Sacu da ukljucim da skinem,nisam gledao ni njega.Hvala na preporuci.Poz
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2011 u 23:18
Tema trgovine ljudima nije mi strana, ali mi se želudac prevrnuo bar jedno pet puta, a i nekoliko sati posle sam osećala mučninu. Rachel, jedna mi od omiljenih glumica (tj. glumaca generalno), na nivou zadatka, kao i uvek. Ne mogu da dam ocenu, zbog osetljivosti teme, samo mogu reći da film svakako vredi pogledati. Okrutan je ovo svet.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.