| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Whistleblower (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Whistleblower (2011)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2011 u 21:53 |
The Whistleblower (2011)![]() Žanr: Drama Režija: Larysa Kondracki Jezik: Engleski Uloge: Rachel Weisz, Monica Bellucci, Benedict Cumberbatch, Vanessa Redgrave Premijera: 5. avgust Rachel Weisz igra kanadsku
policajku koja prihvata posao u Bosni u misiji UN, gde treba da podučava
službenike koji se nalaze na zadatku u Bosni. Vremenom otkriva da su
njene nove kolege uključene u trgovinu ljudima i polako počinje da
otkriva tajnu koja doseže sve do nekih diplomata. Skandal koji se dogodio te godine najveći je u istoriji ove organizacije. Rejčel je, da bi što bolje odigrala ulogu Ketrin Bolkovac, dugo vremena provodila sa kanadskom policajkom. Film je sniman krajem prošle i početkom ove godine, a u njemu , pored Rejčel Vajs, igraju i Monika Beluči, Vanesa Redgrejv i Dejvid Stratern. Veći deo snimljen je u Rumuniji, a zanimljivo je da su i Rejčel Vajs i Vanesa Redgrejv boravile u Beogradu kako bi snimale „Braću Blum”, odnosno „Koriolana”. U filmu se pojavljuje i naš proslavljeni Sergej Trifunović, kome ovaj angažman predstavlja novu šansu da se vine na holivudsko nebo i tamo, nadamo se, ostane duže. Film je režirala Larisa Konracki, kojoj će ovo biti drugi film sa sličnom tematikom. Prvi, zvani „Viko”, snimila je pre dve godine, a u njemu je, takođe, igrao Sergej Trifunović, i to jednu od naslovnih uloga. Verovatno je tako i „zapao za oko” Larisi, koja ga je pozvala da glumi sa svetskim zvezdama. Prezeto sa: http://www.crvenitepih.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0896872/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 23:01 |
|
Prevod najavio rozanik |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2011 u 20:30 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2011 u 23:51 |
|
Težak film, a nije ni čudo kad se bavi trgovinom ljudima... Meni se svideo, jako potresna priča sa dobrim glumcima, drži pažnju sve vreme... Zamalo i monitor da polupam koliko sam se iznervirala u pojedinim scenama... 8/10
|
|
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2011 u 03:32 |
|
A moram to odgledati,volim takav tip filmova.Samo ako je u principu filma Trade,Shuttle ili Inhale onda je prva liga.Makar da ima malo slicnosti i kul je.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2011 u 13:42 |
|
Ima, slobodno gledaj... A preporučujem ti i film Human Trafficking (TV 2005) ako nisi gledao...
|
|
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2011 u 14:49 |
|
Sacu da ukljucim da skinem,nisam gledao ni njega.Hvala na preporuci.Poz
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2011 u 23:18 |
|
Tema trgovine ljudima nije mi strana, ali mi se želudac prevrnuo bar jedno pet puta, a i nekoliko sati posle sam osećala mučninu. Rachel, jedna mi od omiljenih glumica (tj. glumaca generalno), na nivou zadatka, kao i uvek. Ne mogu da dam ocenu, zbog osetljivosti teme, samo mogu reći da film svakako vredi pogledati. Okrutan je ovo svet.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |