| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Unseen (1980) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: The Unseen (1980)Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2015 u 13:00 |
|
Režija: Danny Steinmann (kao Peter Foleg) Scenario: Danny Steinmann (kao Peter Foleg) Žanr: Horor, Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 89 min Uloge: Stephen Furst ... 'Junior' Keller (The Unseen) Barbara Bach ... Jennifer Fast Sydney Lassick ... Ernest Keller Lelia Goldoni ... Virginia Keller Karen Lamm ... Karen Fast Radnja filma: Reporterka Dženifer i njene dve prijateljice, Karen i Viki, prihvataju poziv za jeftine sobe i smeštaj u velikoj kući na farmi , ponuđen od strane sumnjivog prijatelja, vlasnika muzeja po imenu Ernest Keler, jer su svi moteli u okolini puni zbog praznične parade s koje Dženifer izveštava. Međutim, one ne znaju da neki "neviđen" stvor živi u podrumu kuće više od 20 godina, čuvajući Kelera i njegovu stidljivu sestru Virdžiniju. "Stvor" ubrzo izlazi i ubija devojke jednu po jednu na različite nasilne načine koji izgledaju kao slučajne nesreće. ![]() Prevod najavio: vucina83 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 21:21 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |