| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Town That Dreaded Sundown (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
billykid
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Town That Dreaded Sundown (2014)Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2014 u 19:27 |
|
Žanr: Horror | Thriller Uloge: Addison Timlin, Veronica Cartwright, Anthony Anderson The Town That Dreaded Sundown je nastavak/remake filma The Town That Dreaded Sundown iz 1976. godine, a radnjom je smješten 65 godina nakon događaja iz prvog filma kada je maskirani serijski ubojica terorizirao mali grad Texarkana. Ali maskirani ubojica se opet pojavi a takozvana “moonlight ubojstva” se počinju ponavljati. Svi se pitaju jeli riječ o imitatoru originalnoga ubojice ili jer riječ o nečem još gorem!? Jedina nada za hvatanje ubojice je usamljena srednjoškolka koja je preživjela njegov napad, a koja i sama ima svoje vlastite mračne tajne. filmovisruba.com/ Ažurirao billykid - 19.Listopad/Oct.2014 u 19:29 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2014 u 22:35 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
x3mann
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2015 u 10:48 |
|
jedna mala digresija ovaj film je nekada 70-tih bio prikazivan po jugoslovenskim bioskopima i naziv filma tada nije bio Grad koji se uzasavao zalaska sunca (kao sto ga danas prevodite) vec Ubistva na mesecini
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |