Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Rise Aka Wasteland (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Rise Aka Wasteland (2012)

The Rise

The Rise (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pustoš

Godina:

2012

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

108 min

Režija:

Rowan Athale

Scenarij:

Rowan Athale

Glavne uloge:

Timothy Spall
  >  D I West
Gary Cargill
  >  Scouse
Paul Clayton
  >  Albert
Matthew Lewis
  >  Dodd
Neil Maskell
  >  Steven Roper
Gerard Kearns
  >  Charlie
Luke Treadaway
  >  Harvey
Mark Tristan Eccles
  >  Union Jack Hat Guy
Lewis Rainer
  >  PC Nixon
Brad Moore
  >  Sgt Kendon
Iwan Rheon
  >  Dempsey
Vanessa Kirby
  >  Nicola
David Turner
  >  Construction Site Manager
Grant Crookes
  >  Prison Officer
Kelly Wood
  >  Coach Passenger

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Rise Aka Wasteland (2012)
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2014 u 18:28
The Rise (2012)

Žanr: Drama, Triler, Krimi
Trajanje: 108 min
Država: Engleska
Jezik: Engleski

Režija i scenario: Rowan Athale

Uloge:

Matthew Lewis ... Dodd
Iwan Rheon ... Dempsey
Timothy Spall ... D I West
Luke Treadaway ... Harvey
Vanessa Kirby ... Nicola

Mladi Englez, nedavno pušten iz zatvora, angažira trojicu najboljih prijatelja da mu pomognu opljačkati lokalnog narkobosa 
odgovornoga za njegov odlazak u zatvor. Može li se osvetiti i ponovno osvojiti svoju djevojku kojoj je svega dosta?

Pretučen, prekriven modricama i uhićen, Harvey Miller sjedi u policijskoj sobi za ispitivanje čekajući saslušavanje. 
Zahvaljujući brojnim izjavama očevidaca viši inspektor West uvjeren je da je Harvey sudjelovao u neuspjeloj pljački 
te poslije i u pokušaju ubojstva lokalnoga poduzetnika Stevena Ropera.

Poričući sve, Harvey pristane ispričati u cijelosti svoju verziju događaja. Priča počinje njegovim izlaskom iz zatvora 
mjesec dana prije i zlonamjernim, nepravednim činom zbog kojega je ondje završio.

Vidimo njegov ganutljiv ponovni susret s najboljim prijateljima i njihovu nepokolebljivu odanost 
koju gaje jedan prema drugomu. Vidimo opet zapaljenu strast izgubljene ljubavi, drugu priliku 
za dvoje ljudi koji su stvoreni jedno za drugo. Vidimo domišljato planiranje nesretne pljačke, nevjerojatan obrat, 
šokantan ishod i pravu pokretačku silu iza svega – osvetu.

Ono što se razvija uzbudljiva je, dirljiva i smiješna priča o odanosti, ljubomori, prijateljstvu, osveti i potrazi za srećom.

Film je bio prikazivan na filmskim festivalima kao npr. Toronto International Film Festivalu, International Film Festivalu Rotterdam, 
Newport Beach International Film Festivalu, te još nekim. 
Na mnogima od njih su ga popratile jako dobre kritike, a zaradio je i četiri nominacije.  izvor: mojtv    

Prevod uradio
zolala

Ažurirao bojan969 - 16.Studeni/Nov.2014 u 14:28
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2014 u 14:20

Zolala hvala za prevod uzdravlje

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2014 u 14:41
Ništa. Nije bilo baš lako s obzirom da i engleski titlovi imaju dosta grešaka (i to razumem s obzirom da su Britanci u pitanju), ali dobro, nadam se da sam uradio bar pristojan prevod. Svake kritike su dobrodošle.

Što se filma tiče, nećete izgubiti vreme ako ga odgledate, nije loš uopšte.
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.