| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Rise Aka Wasteland (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Rise Aka Wasteland (2012)Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2014 u 18:28 |
|
The Rise (2012) ![]() Žanr: Drama, Triler, Krimi Trajanje: 108 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija i scenario: Rowan Athale Uloge: Matthew Lewis ... Dodd Iwan Rheon ... Dempsey Timothy Spall ... D I West Luke Treadaway ... Harvey Vanessa Kirby ... Nicola Mladi Englez, nedavno pušten iz zatvora, angažira trojicu najboljih prijatelja da mu pomognu opljačkati lokalnog narkobosa odgovornoga za njegov odlazak u zatvor. Može li se osvetiti i ponovno osvojiti svoju djevojku kojoj je svega dosta? Pretučen, prekriven modricama i uhićen, Harvey Miller sjedi u policijskoj sobi za ispitivanje čekajući saslušavanje. Zahvaljujući brojnim izjavama očevidaca viši inspektor West uvjeren je da je Harvey sudjelovao u neuspjeloj pljački te poslije i u pokušaju ubojstva lokalnoga poduzetnika Stevena Ropera. Poričući sve, Harvey pristane ispričati u cijelosti svoju verziju događaja. Priča počinje njegovim izlaskom iz zatvora mjesec dana prije i zlonamjernim, nepravednim činom zbog kojega je ondje završio. Vidimo njegov ganutljiv ponovni susret s najboljim prijateljima i njihovu nepokolebljivu odanost koju gaje jedan prema drugomu. Vidimo opet zapaljenu strast izgubljene ljubavi, drugu priliku za dvoje ljudi koji su stvoreni jedno za drugo. Vidimo domišljato planiranje nesretne pljačke, nevjerojatan obrat, šokantan ishod i pravu pokretačku silu iza svega – osvetu. Ono što se razvija uzbudljiva je, dirljiva i smiješna priča o odanosti, ljubomori, prijateljstvu, osveti i potrazi za srećom. Film je bio prikazivan na filmskim festivalima kao npr. Toronto International Film Festivalu, International Film Festivalu Rotterdam, Newport Beach International Film Festivalu, te još nekim. Na mnogima od njih su ga popratile jako dobre kritike, a zaradio je i četiri nominacije. izvor: mojtv Prevod uradio zolala Ažurirao bojan969 - 16.Studeni/Nov.2014 u 14:28 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2014 u 14:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2014 u 14:41 |
|
Ništa. Nije bilo baš lako s obzirom da i engleski titlovi imaju dosta grešaka (i to razumem s obzirom da su Britanci u pitanju), ali dobro, nadam se da sam uradio bar pristojan prevod. Svake kritike su dobrodošle.
Što se filma tiče, nećete izgubiti vreme ako ga odgledate, nije loš uopšte. |
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |