| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Quiet Ones (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
billykid
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Quiet Ones (2014)Objavljeno: 23.Svibanj/May.2014 u 11:46 |
|
Režiser: John Pogue Pisci: Craig Rosenberg || Oren Moverman Zvezde filma: Jared Harris || Sam Claflin || Olivia Cooke || Erin Richards Žanr: Horor Brajan je student na univerzitetu, koji, sa nekoliko kolega, bude angažovan od strane profesora da urade tajni eksperiment - stvore poltergajsta! Objekat na kome rade eksperiment jeste mlada devojka, čija je psiha oštećena i koja stvara energiju potrebnu da bi se odlikovao duh! Ali, što eksperiment duže traje, postaje izvesno da će protagonisti biti sukobljeni da užasnom realnošću, jer su oslobodili silu koja je van svakog zdravog razuma... filmopis.com |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 21:26 |
|
Prevod je najavio intoxic ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
viktor-zafirovski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2014 Lokacija: Skopje Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2014 u 20:56 |
|
edvaj cekam prevod na ovoj film the quiet ones, izleze za simnuvanje filmot the appearing so mnogu seeds i dobra slika daj i toj prevedete go samo neznam so e so filmot 2 bedroom 1 bath od 28mi febroar e a go nema ni na torent ni prevod
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2014 u 22:33 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |