| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Mudge Boy (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Mudge Boy (2003)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 19:53 |
|
The Mudge Boy (2003) ![]() IMDb Režija: Michael Burke Scenarij: Michael Burke Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 94 min Emile Hirsch ... Duncan Mudge Tom Guiry ... Perry Foley Richard Jenkins ... Edgar Mudge Pablo Schreiber ... Brent Zachary Knighton ... Travis Ryan Donowho ... Scotty Meredith Handerhan ... Tonya Beckie King ... April Sandra Gartner ... Lydia Mudge Tara O'Reilly ... Emily Foley 14-godišnji Duncan Mudge, čudan i naivan, živi na farmi sa svojim ocem, bez puno kontakta sa drugom djecom. Nakon što mu iznenada umre majka, postane fasciniran njenom odjećom, imitira njen glas i provodi vrijeme igrajući se sa pilićima. Okolina ga ne shvaća i počnu ga ismijavati. Dunkan se počne družiti sa starijim dječacima koji su mu se također rugali, ali nakon što je obećao da će im kupovati pivo, dozvolili su mu da se druži s njima. Perry, dječak iz te grupe mu se povjerava i oni se zbliže, ali se njihov odnos poslije nekog vremena počne odvijati u zlosutnom smjeru. NAGRADE: 2003 - Sundance Film Festival Michael Burke, nominacija nagrade 'Grand Jury Prize' 2003 - L.A. Outfest Michael Burke, dobitnik nagrade 'Grand Jury' Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 23:10 |
Gacalino izgleda odličan film
Ažurirao marko99119 - 23.Sijecanj/Jan.2014 u 23:10 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 10:51 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 11:55 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |